Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

kva007

Пользователи
  • Публікації

    7
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

kva007's Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

  • Начало популярности
  • Первый пост
  • Начинающий собеседник
  • Преданный форуму
  • Уже неделю на форуме

Recent Badges

1

Репутація

  1. Вітаю. Планує робити ремонт квартирі, поки моніторю ціни і якість робіт по нашому регіону Хмельницька обл. . Знайомий як раз процесі початку ремонту, робить ремонт фірма яка робить під ключ. Скинув пару скринів , ціни кажись адекватні?, але цікавить чи не забагато видів робіт.Вид робіт кладка перестінків з перестінків газоблоку. Вид робіт штукатурка стін, армування сіткою, монтаж кутиків.
  2. Доброго дня є план квартири на 80 кв.м , планую радіатори в кімнатах , і тепла підлога коридор , кухня , санузел (ванна+ душ). Питання чи доцільно брати дорожчий двоконтурний конденсаційний котел чи брати звичний двоконтурний котел. Чи економічно доцільно і практична по обслуговуванню чи є різниця. По виробнику визначився думаю брати щось з BAXI. Друге питання якщо брати котел на 20 кВт чи не забагато для такої площі, ще знайомий казав для такою потужності потрібно нарощувати секції на радіатор? Радіатори поки що не визначився, ще шукаю інформацію які краще і скільки секцій потрібно . Дякую за відповідь
  3. Таке запитання по вітровим навантаженням, по калькулятору вибираю профіль на приклад Euro-Design 70, показує що він не підходить , коли вибираю Synego то все ок. Хоча армування 1,5мм в них однакове. Це за рахунок кількості камер ? І ще запитання наприклад був в корсі в нашому місті рахував вікно один варіант Euro-Design 70 4Low-E-12-4-8-4Low-E+Kr (імпост 78 70ED) склопакет 32мм другий Synego 4Low-E-16-4-14-4Low-E+Kr (імпост 96Synego AD) склопакет 42мм питання в тому що я просив порахувати криптон ще в одній камері нащо продавець сказав що сенсу нема, теплопередача практично однакова . Ще в вікна плюс, рахували нам такий варіант Revolution 82mm Softline імпост вертикальний 1*102320 4I-20A-4M-20A-4I 52мм , сказали що 44мм склом не велика різниця в ціні що воно краще , чи воно так ?
  4. Добрый день всем , вот стал вопрос застеклить балкон в новостройке, будет как бы кабинетик . В городе есть производство Вікна плюс , может что слышал что про них , а то знакомые говорят что их работники заказывают окна на других фирмах . Есть пару знакомых которые занимаются продажей , но пока к ним не обращался, пока второй день читаю эту ветку с вашими советами. Пока я читал и был на работе супруга уже успела зайти в одну контору ей знакомый посоветовал . В которой ей сказали что аргона нет смысла, выветриться молекулы и т.д. и хотя видел что у нас балкон на север посчитал окно solar как я понял. Вопросы: есть особый смысл брать 7 камерные окна или 5 брать и не переплачивать , в фирме где была жена сказали что в 7-х камерых дополнительный уплотнитель и засчет этого разница и это большой плюс. Сказали супруге как вы будете окна мыть надо чтобы все окна открывались, типа 5 этаж. Есть ли в этом резон так делать. Есть нюанс еще в балконе я на скрине выделил красным там полукруг идет как такие переходы влияют на цену ? Ну и последние хотелось комментарий по поводу того что насчитали. Большое спасибо за ответы и советы .
×
×
  • Створити...