Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

BabaLida

Пользователи
  • Публікації

    6
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача BabaLida

  1. Ну шо могу сказать-робота пошла,поставили столбы,трансформатор потключили,гуде вже! Ще непадключылы но зрушыло з мертвоъ точкы!Но все сроки прстрочены шо в договоре прошло больше 200т дней!морозятся шо немогли взять землю под столбы.Ну да ладно,осталось заплатить за счетчик и шоб уже патключали,бидна баба замучылась вже!Хай воно застрелытьця!
  2. вопрос в том что никто не говорит о порядке ,последовательности предоставление этого (дозволупро початок будивельных робит) для подключения электрики -все надо выдавливать,выискивать! а деньги еще 3 мес назад взяло РЭС!
  3. Тех условия есть,дом паспорт есть,сказали надо вот это шоб начали тянуть линию еэлектричества!!
  4. Получили на сайте ДАБи повідомлення про початок будівельних робіт ,шо дальше с этим делать??
  5. все решилось банально-поменялся начальник Лэп ,который пел про комплексную забудову ,ну и суды им надоели-пошли на встречу предложили подключение.Но вот суддя оставил позов без ухвалы! Добавлено через 4 минуты Позов подавали самі самі спочатку на голову місцевої Лєп-що було неправильно !потім подали вже на організацію облєнерго! Добавлено через 7 минут щас вступил новый кодекс сыстем розподилу там читайте с части 3йzakon.rada.gov.ua/laws/show/v0310874-18
  6. Нарешті на 5 році "хотьби по муках",і2 років судів-отримали технічні умови і договір про стандартне приєднання до ел. мереж у Київській обл.До цього були тільки відмови з дурноватим поясненням про комплексну забудову! Сплатили 9 633грв. за підключення!Але довго чекали реквізити рахунку!Потім аж на 5й день знайшли в Київобленерго що гроші надійшли їм! Тепер кажуть що треба сплатити 3000грв за розробку проєкту в них же! Питання які ще підводні течії та камні ще доведеться вірішувати?Чи можуть бути ще якісь "розводи" на гроші поки підключать до електрики?
×
×
  • Створити...