Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Borysfenka

Пользователи
  • Публікації

    5
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Borysfenka

  1. Здравствуйте! Есть возле дома скважина (характеристики на фото). Расстояние от скважины до места ввода 20-25 метров(труба уже закопана). Электричество к скважине подведено. Как правильно выбрать насос? Что кроме характеристик на фото нужно учесть? И сколько +- по цене будет с установкой?
  2. Доброго дня, потрібна порада. Ситуація: розміщуємо ел. котел на кухні. Під ним в тумбі ховаємо насос, бачок та гребінку. В майбутньому добудовуємо котельню для твердопаливного котла. Підключаємо тп котел до існуючої системи. Питання наскільки це можливо? Який діаметр труби закласти від тп котла до основної системи опалення? Яка орієнтовна схема приєднання. Площа 130 кв. м. ТП котел буде використовуватися коли немає світла та як допоміжний в сильні морози.
  3. Доброго ня!Всі доки на приєднання на руках - ТУ, ТР, договір про приєднання ( стандартне, 17кВт, 0,4 кВ, ІІІ кат, 3ф). Договір від 18.10.2018 ТР від 27.11.2018 ...на початку грудня прийшов лист про продовження строку в зв язку з необхідністю виділення з/д під установку ще на 30 днів. В Обленерго в телефонному режимі ця інфо не підтвердилась ( сказали, що нема необхідності у відчуженні з/д), питання стоїть в заміні трансформатора в цілому. Через тиждень сказали, що замінювати не будуть прицеплять установку на старий транс. На запитання чи будуть вони письмово інформувати про перебіг роботи - сказали, що інформують тільки в телефонному режимі. Кожен тиждень виставляється пропозиція на виконання роботи на тендер для підрядників, які повинні самі відгукнутись на пропозицию. Кожний тиждень звінки і чую тільки " Нема пропозицій від підрядників, зателефонуйте через тиждень". В договорі чітко прописано " На дату 31.12.2018ввести в експлуатацію власний об єкт та електричні мережі зовн та внутр електрозабезпечення моїх електроустановок у межах моєї з/д (будинку ще нема). Крім того в договорі прописана відповідальність сторін - виконавець у разі порушення строків виконання повинен виплатити пеню 0,1 % вартості за кожен день. У разі перевищення строків надання послуг від 20-120 днів плата за приєднання зменш на 20%, а більше 120 дн повне відшкодування. Чи актуальне таке зменшення в даному випадку ( чи то я така наївна?)? Куди взагалі звертатись, крім колл-центру , оператори якого відповідають на будь які питання шаблонно (дешевше автовідповідач поставити - толк однаковий). В районному РЕСІ на всі закидони промеждупрочім в півголоса "проінформували", що підрядники тільки но взялись за підключення договорів за 2017 р.. і взагалі вони в РЕСі тут не рішаки, звертайтесь безпосередньо в обленерго ..( ну-ну - зрозуміло в яку сторону хилять) . Чи можна їм законно прижати хвоста ?І з кого починати?
  4. И я тут! Буду "шерстить" форум и "помогать" мужу строить нашу "рукавичку")) надеюсь построим дом раньше, чем муж захочет развестись с диванным прорабом
×
×
  • Створити...