Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

sptclimate

Пользователи
  • Публікації

    113
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Имя
    Павел
  • Откуда
    Винница
  • Род занятий
    Установщик кондиционеров
  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

sptclimate's Achievements

Интересующийся

Интересующийся (3/13)

  • Уже неделю на форуме
  • Уже месяц на форуме
  • Уже год на форуме

Recent Badges

68

Репутація

  1. Проверенный временем надежный, простой кондиционер. Появились варианты с wi-fi и на 32-ом фреоне.
  2. 100%. И в основном этот ОЕМ отличается от других ОЕМ только наклейкой на лицевой панели, зато втюхивают его как чуть-ли не самого современного, надежного и экономичного аппарата.
  3. Та ні, діло в тому, що магазин "з'їхав" би, і монтажник також. А так кондиціонер фактично куплявся і встановлювався одним спеціалістом, тому йому довелось відповідати самому за гарантію. І часто дилери чи дистриб'ютори не хочуть портити відносини з монтажними організаціями, бо ті в свою чергу можуть перейти на просування інших, більш поступливих марок. Тому, на мою думку, якраз найкраще купляти і встановлювати кондиціонер в одній організації, бо вона найбільш зацікавлена в задоволеному клієнті. В протилежному випадку це могло затягнутись надовго і скоріш за все до платного ремонту. Такі випадки в нас також інколи трапляються. Наприклад: кондиціонер куплявся в інтернет-магазині, встановлював якийсь невідомий монтажник. Не холодить через пару днів. Майже все літо клієнта пройшло в виясненнях хто повинен виїхати на ремонт. В результаті плюнув на гарантію, викликав нас. Виявилось: неякісна вальцовка. Переробили, заправили, заплатив. Зрозуміло - винен монтажник. Але це могла бути і інша, більш дороговартісна поблема.
  4. Подивіться чи вага вказана на всіх однаково(брутто/нетто). Не буду повторюватись, по ній писалось багато на різних форумах. На цьому також.
  5. Якщо цікавить, то Midea Forest ще є один з попереднього сезону, продам за цікавою ціною. Але без розстрочок. SAMURAI збирає AUX, Ergo - TCL. Приблизно однієї якості. Вибирайте по вазі зовн. блоку, якщо є суттєва різниця.
  6. Midea серії Forest зовсім не така як Mission. У Forest набагато менший та легший зовнішній блок, замість ТРВ стоїть капілярка, що не дає такого ефективного обігріву як Mission. Для охолодження варіант норм. Добавлено через 2 минуты Тому як бренд - Midea, як для користування - вибирав би по вазі зовнішнього блоку, раз обмежений бюджет.
  7. То можете брати будь-який. Не знаю, що там пропонується за цю суму, але думаю, що це все-одно буде найдешевша збірка з одного-двух заводів під різними брендами.
  8. Та важко щось порадити. 9-ка, інверторна, з ефективним обігрівом взимку до 8000грн.
  9. Але серед дешевих не все так просто. В більшості випадків під етикеткою, наприклад 9-ки, продається 7-ка. Тобто, є різниця в потужності між "нормальними" виробниками і іншими, зменшенні розміри зовнішнього блоку, менш потужні компресори, гірший пластик, якість збірки та залізо зовнішнього блоку і т.д. Якраз ньюанси з параметрами чи потужністю кондиціонера будуть відігравати сильну роль при обігріві. Особливо якщо він буде використовуватись як єдиний обігрівач в приміщенні. Вже не кажу про обмерзання при сильній вологості.
  10. рекомендую поставить программку для инсталляторов, для смартфона просто незаменимая вещь все в телефоне от подключения до видео настройки cooperandhunter.ua/ua/news/nash-dodatok-dlya-nzhener-v-montazhnik-v-kl-matichnogo-oblazhnannya-cooper-hunter/ Дякую. Програмка в мене вже є встановлена. Так, дуже корисна штука.
  11. Я не сервісник, але ця помилка розшифровується як - Напоминание о необходимости чистки фильтров.
  12. Нормальний кондиціонер за свої гроші. Все з ним нормально. Збирається на Грі. Добавлено через 6 минут Ставили багато Купера та Мідеї. По Куперу критичних питань не було. По Мідеї буквально пару раз. Кілька років тому. З сервісом також було складно. Можливо зараз краще. Мідея також обростає льодом, на форумі вище є фото і в паралельних темах також. Тому однозначно казати, що те г.....о, а те ні - не коректно. Є багато ньюансів, і якщо ви самі займаєтесь встановленням, то їх знаєте. Купер - ОЕМ на данний час. Чув про власний завод, але толком не знаю. Можливо хтось на форумі більше в курсі, то буду вдячний за більш чітку інформацію. Але, напевно, Купер - найкращий вибір серед ОЕМ-брендів. А їх 99% на ринку. Хто хоче бренд від заводу-виробника, тоді Midea, Gree, Mitsubishi і т.д. по зростаючій.
  13. Вот так выглядит теплообменник (-7) за бортом, установлено 21 град в доме, последняя оттайка была где-то 5-6 часов назад. Так, все норм.
  14. Дякую. Це серія Mission. По фото не зрозуміло чи працює тен обігріву піддону. Ви не заглядали в середину, дно блоку в місці розміщення тену чисте? Обігріває одну кімнату, чи все-таки двері відкриті і в інщі приміщення? Також може бути питання по заправці. Він пару тижнів, поки не обмерзне гріє нормально? Якщо тен працює, з заправкою норм, блоки чисті - тоді можна спробувати перемістити датчик температури, що розміщений внизу конденсатора зовнішнього блоку(із задньої сторони зовнішнього блоку, за компресором, зазвичай встромлений в "гільзу") на останній нижній калач конденсатора. Спостерігати, якщо віддайка спрацьовує до повного очищення блоку, тоді так можна "протягнути" до весни, а там зробити більш детальну діагностику.
  15. Я маю на увазі, яка саме модель чи серія(forest, blanс, і т.д.) кондиціонера? Він інверторний, має обігрів піддону? Можете повністю модель написати?
×
×
  • Створити...