Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Ruslan_B

Пользователи
  • Публікації

    4
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

Ruslan_B's Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

  • Начало популярности
  • Первый пост
  • Преданный форуму
  • Уже неделю на форуме
  • Уже месяц на форуме

Recent Badges

1

Репутація

  1. Дякую @murava за допомогу в виборі та придбанні труб та фітингів rehau. Реально це врятувало мої будівельні процеси від простою. Сьогодні отримав своє замовлення, і монтажники відразу занурилися в роботу - доробили каналізацію і відразу взялися за монтаж систем водопостачання та теплої підлоги. Собі брав бухти по 500 метрів, бо багато ліній різної довжини. якщо б був більш детальний план - взяв би бухти по 120м, однак монтажники видають інформацію по краплі в день і плани у них змінюються щогодини ))
  2. Из того что я узнал, нужно ждать пока заводы в округе Харькова запустят производство в мае. И лишь в конце мая в начале июня появится возможность приехать на производство и посмотреть качество кирпича. Что касается выбора материала - строить дом из красного кирпича - это мой осознанный выбор и желание, не хочу строить из пенобетона. Другой момент, что пока я не смогу посомтреть на качество изготовляемого на ближайших заводах кирпича, я не смогу принять решение о материале для цоколя и стен. Цоколь из красного кирпича для частного застроящика вроде меня по кругу выходит дешевле любого другого исполнения цоколя. Что касается стен - мне лично нравятся дома из красного кирпича. если не найду вменяемый по качеству кирпич придется думать о силикатном, чего не очень бы хотелось.
  3. Всім привіт. Здаєтся тема не розкрита Прочитав весь топік, але так і не знайшов відповіді на питання: Де можно знайти регулючі документи, яки вказують що повинно бути побудовано, щоб будинок можна було ввести в експлуатацію? Бачив декілька подобних запитань, а також перелік робіт без яких можна ввести будинок в експлуацтацію. Але щодо переліку мінімально необхідного переліку робіт, необхідних для вводу в експлуатацію, при будівництві житлового будинку? В мене є мета - у ході будівництва побудувати мінімально необхідний функціонал, щоб цього було достатньо для вводу будинку в експлуатацію, та як можна скоріше оформити документи на право ввласності. Я здогадуюсь, що як мінімум необхідно збудувати коробку, дах, встановити зовнішні вікна, двері. Мабудь потрібно розвести електрику. Але чи обов'зково потрібно штукатурити стіни, та робити стяжку на підлозі, чи обовїзково будувати комунікації водопостачання та каналізації та пцентрального опалення? Буду вдячен за будь яку корисну інформацію.
  4. Всем привет! Прошло три года с момента последнего поста, но ситуация с качеством красного кирпича не улучшилась. Кто-нибудь обладает актуальной информацией, где можно в Харькове купить качественный красный кирпич М150?
×
×
  • Створити...