Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Petr0vi4

Пользователи
  • Публікації

    5
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Petr0vi4

  1. А мне интересна имитация бруса шириной 130мм и более.
  2. День добрый. Интересует цена на Katepal Katrilli цвет кора дерева. 115м2. Также если есть то столько же OSB 10мм. Спасибо.
  3. Дякую за відповіді. На тих фото не видно, ділянка знаходиться біля двух озер, і на глибині 1м-1,2м вже проступає вода. На глибині десь 0,7м йде глей а десь з 0,8-0,9м починається щось схоже на пісок (копається важко). Так заглибитись на 90см, думаю, було б ідеально...прорахую цей варіант.
  4. Довго думав чи створювати тему... і от вона... Все почалося з того, що на земельній ділянці є старенький вагончик. Почав цей вагончик потроху розсипатися, підлога провалюватись, стеля протікати і т.д. І як в тій казочці, надумав дід(мій батько) побудувати з нього хатинку... Привіз фундаментні блоки, поставив на них вагончик і замовив дерево для віранди, підлоги, даху. Я відразу сказав, що ідея нікудишня з цим вагончиком, але мене ніхто не слухає... Коли привіз дерево сусіди всі хором сказали, що не треба переводити гарне дерево на гнилий вагончик, а треба будувати дерев'яний будиночок, сусідів послухали ... Вирішили будувати дерев'яний будиночок, каркас з бруса, стіни ОСБі панелі... Знявши вагончик з блоків маємо такий ось "фундамент". Тепер найголовніше, чи геть дурна ідея зробити поверх цих блоків армпояс і будувати...? Який фундамент має бути я знаю, але коштів на нього немає, а батько рветься в бій поки у відпустці... тай дерево вже чекає... Буду вдячний за поради як вийти з цієї ситуації. З проектів придивився (ссылка устарела) та www.extradom.pl/projekt-domu-dl-8-sza1005.aspx?lustro=0
×
×
  • Створити...