Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

victoru

Пользователи
  • Публікації

    7
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача victoru

  1. Дивно, але "само пройшло"... Після того, як виключили електрику і акумулятори трохи розрядились, після включення електрики і після того як акумулятори закінчились заряджатись - кулери вимкнулись, так як і треба. Тобто, це або це якась випадковість була, або процес заряджання акумуляторів якось виводить інвертор із такого стану.
  2. Спробував відключити все, і аккумулятори. Не допомогло. Після включення мережі - включився кулер, пішла зарядка на аккумулятори (по індикаторах), хоча струм заряду 0А. Через декілька хвилин індикація заряду на світлодіодах - прининилась, але кулер не вимикається. При цьому, навантаження взагалі немає (відключив автоматом на виході інвертора).
  3. Доброго дня! Інвертор POW-HVM3.2H-24V. Користуюсь приблизно 2 місяці, без сонячних панелей, тільки інвертор з аккумуляторами, підключений до мережі. Акумулятори - AGM (2 x 12В). Вчора, після короткочасного виключення напруги в мережі (виключили і зразу включили) включився кулер і чомусь перестав вимикатись. Струм у мережі - є. Навантаження на байпасі - не велике, близько 100 ватт. Акумулятори заряджені (струм заряду показує 0А, і світлодіодний індикатор світить постійно, не блимає). Корпус холодний, повітря на виході кулерів (знизу) - теж досить холодне. При цьому, вентилятор не вимикається вже цілу добу. Вольтаж аккумуляторів на дисплеї показує 26.9 - 27В. Спробував виключити інвертор (перезавантажити) - не допомогло. Що це може бути? Що ще можна спробувати? Допоможіть розібратись. Можливо хтось стикався вже з такою проблемою. Дякую!
  4. Спробував з таким ПП (нижче ссилка) запустити насосну станцію на 1.1 кВт (педролло). Не запускається. www.amazon.de/-/en/Soft-start-module-soft-Volt/dp/B083RDBD4S/ref=sr_1_9_mod_primary_new?crid=3VSIVEICWOTVE&keywords=sanftanlauf&qid=1671553339&sbo=RZvfv%2F%2FHxDF%2BO5021pAnSA%3D%3D&sprefix=soft+start%2Caps%2C169&sr=8-9
  5. Теж дуже цікавлюсь реальним досвідом використання ПП зі скважинними насосами. Хто вже поставив - будь-ласка напишіть, чи працює.
  6. Встановив такий інвертор пару неділь назад з двома гелієвими батареями 12В 100Ah. Працює нормально. Є один незрозумілий момент. Зарядка батарей закінчується на тому, що індикатор зарядку на дисплеї показує, що батарея заряджена не повністью (верхня полоска на індикаторі мигає). В інструкції про це написано: ">2.167V/cell - Bottom three bars will be on and the top bar will flash". Як я розумію (можливо помиляюсь), cells це для LiFePO4 батарей. Що воно значить для гелієвих батарей - для мене загадка. І така ситуація постійна, як довго б не заряджався аккумулятор (хоча, з нашими відключеннями можливо батареї дійсно ніколи не встигають зарядитись до кінця...) Можливо, хтось стикався з подібним, то відпишіть.
  7. Уважаемые форумчане, прошу совета специалистов по дымоходам. Итак, исходные данные. 1. Сауна, дровяная печь каменка "Пруток" мощностью 12 кВт. 2. Вертикальная схема дымохода из нержавейки (с проходом через перекрытие и через холодную кровлю из метало-черепицы). 2. Диаметр трубы 120 мм. 3. От печи в парилке идет 1м трубы нержавейка толщиной 1 мм с решеткой с камнями (для аккумуляции тепла и охлаждения трубы). 4. Дальше идет 0.5 метра одностенной трубы нержавейка 1 мм. 5. Далее, переход на сэндвич 6. Сэндвич 120/180 с внутренней трубой из нержавейки толщиной 1 мм. 7. ППУ (см. схему) 8. Далее сендвич и проход через кровлю. Вопрос в следующем. СНИПы требуют делать расстояние от трубы до горючих материалов не менее 38 см, или не менее 25 см при защите. Но в то же время, найденные в инете схемы и разные видео показывают примеры явного нарушения пожаробезопасности изложенных в СНИПах. Хочу у вас узнать насколько безопасно сделать такой ППУ как у меня на схеме. Суть моей проблемы в том, что с одной из сторон ППУ на расстоянии 13 см от трубы сендвича находится деревянная балка перекрытия. Я планирую изолировать трубу сендвича от деревянных материалов коробом из суперизола 30мм. Но есть сомнения, будет ли этого достаточно. Буду благодарен за ваши советы.
×
×
  • Створити...