Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

sugan

Пользователи
  • Публікації

    4
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача sugan

  1. Дуже цікава тема, на яку потрапив випадково. Є плани по приведенню до ладу свого старого дерев"яного будинку. І в мене є запитання про заведення санвузлу у приміщення: як вирішили питання із сезонним промерзанням каналізації? Є якась автоматика, що підтримує "плюс" у приміщенні?
  2. Не буду здивований, якщо нагорода піде Землі кочівників - соціалочка; тема, близька штатам; Мак-Дорманд, що пов"язує цей фільм з 3 білбордами. Та й дивлячись на суперників (з того, що бачив), - нема яскравих безперечних конкурентів. Хоча особисто мені фільм здається нудним та не дуже цікавим. Ті ж білборди вже декілька разів передивлявся. Цей навряд чи буду, навіть після статуетки.
  3. Витримка міцних напоїв у склі ні як не впливає на їх властивості. Рахується тільки витримка у діжках. 10-річної витримки напій так і залишається 10-річним навіть після півстоліття у склі. З винами трохи інакше.
  4. Здається мені, у голови ГК може бути рильце у пушку. Ви пишете, деякий час не користувались, можливо, є заборгованість. Користуючись цим, голова міг "скликати раду" та вилучити вас з членів ГК, за невеликі кошти передати гараж новому щасливому власникові, який буде клепати битків зі штатів, чим займаються, здається, відсотків 70 автогаражників зараз. Ну а під суворим поглядом полісмена він, звичайно, не наважився про це розповідати, тому що і ради ніякої не було, і підстав мабуть, і процедури ніякої. От і клеїть дурника.
×
×
  • Створити...