Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

mik

Пользователи
  • Публікації

    6
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача mik

  1. Добрий! Потрібен дизайн інтер'єру квартири та офісу в приватному будинку. Під дизайном розуміється вибір та розміщення декоративних елементів, стінових панелей, малюнків плитки, кольору стін, варіантів меблів тощо... Очікую на приклади ваших робіт (3Д візуалізації та фото як вийшло в результаті) + вартість роботи. З повагою,
  2. Добрий Анатолій будував доволі великий будинок, монолітокаркас - зробили добре. мати справу з Анатолієм дуже приємно. нещодавно робили штукатурку - штукатури теж хвалили як зроблена кладка та перекриття, витрати мінімальні... Ще раз дяка Анатолію.
  3. Добрий! Дано: новий будинок (коробка) в м.Києві (дарницький рн), 3 поверхи + мансарда + підвал, загалом 500+ м2; міська каналізація заведена в будинок; міський водопровід та свердловина заведено в будинок; наявна електрика 3 фази; планується підключення газу (труба на ділянці). Потрібно: розвести каналізацію; змонтувати стояки опалення, холод та горяч. води; прокладання труб опалення (водяна підлога); монтаж колекторів опалення; котельня; Очікую пропозиції в лічку, з врахуванням об'єму робіт.. на першому етапі можна просто перечень робот з ціною за одиницю/метрпог./тощо + фото ваших робіт.
  4. Замовив у Сергія Drosselbeere www.stroimdom.com.ua/forum/member.php?u=119033 17 березня “Архитектурно-строительный рабочий проект”, віддав аванс... Початок добрий, стадія ескіз-архітектура до травня... далі пішли обіцянки-сніданки - “Буде завтра”, “вишлю вечором”, “через годину”... Періодично повністю пропадає, не бере трубку та не передзвонює... В липні видав фундамент. В ході будівництва періодично усно видав якісь поради уточнення по фундаменту, але нормально доробити і видати проект хоча б підвалу так і не спромігся... по суті будівництво випереджало проект... З розмов з Сергієм склалось враження, що проект (розрахунок конструкцій) робить для нього хтось інший... Власній програми (ключа) для розрахунків Сергій не має... На наприкінці вересня Сергій був послан, але обіцяв повернути половину авансу - звісно ж що досі нічого не повернув. Висновок - не раджу зв'язуватись з Drosselbeere - обходьте 10 дорогою...
  5. Добрый! Есть участок в Киеве под индивидуальное строительство, необходимо построить "индивидуальный" дом, фактически мини отель. 3 этажа, мансарда, цоколь. Без мансарды и подвала порядка 500м2, но 3-и этажа. На участке есть ветхий дом со всеми коммуникациями, в идеале сделать "реконструкцию". На первом этапе нужно сделать разрешительные документы, второй проект дома.
×
×
  • Створити...