Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Jossross

Пользователи
  • Публікації

    30
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Jossross

  1. Продам (виготовлю на замовлення) оригінальні скульптури з дерева для інтер'єру. Скульптура на фото з вільхи, діаметром 47 см.
  2. Механізмів розкладання є ціла купа. Книжка, єврокнижка, розкладушка, з виїзним механізмом, 3-2-1 і т. д. На 95% щось туди приліпити можна (треба дивитись по конструкції каркасу), але, думаю, ціна роботи не дуже буде відрізнятись від ціни нового .
  3. МДФ+вільха, за бажанням клієнта задля зниження ціни . Різьблені елементи, ножки, корпус шухляди - дерево. Кришка, дно, бокові частини і фасад МДФ. Направляючі Blum.
  4. Доброго дня. Дивлячись які, якщо прості то ні. Якщо щось з різьбою у вигляді трону і д. т. то так ).
  5. Кухонні фасади з масиву ясена по класичній технології. Фарбування RAL 1013 + срібна патина.
  6. Доброго дня. Працюю з масивом вільхи і ясена, за потреби, з МДФ. Орієнтація на індивідуальне виробництво, попередня 3Д візуалізація. Локалізація Луцьк.
  7. навіть по вигляду не дуже надійно виглядає. Метал може бути різної товщини, можна зробити і 1 мм стінки, можна і 3мм, а це вже зовсім інші речі і інша цінова політика. Прикро, але реальність така, що якісно і надійно в бюджет не попадає, це собівартість. Нормальне надійне, я б робив би від 400$.
  8. Ліжко на любителя :). Матрас звичайний, +- 18 см.
  9. Метал холодним не буде. Міцність на висоті. Собі кілька років тому зробив в стилі лофт залізо+дерево.
  10. Дякую. Є навіть такі, що пропадають з моделями, мабуть, шукати дешевше . З іншої сторони, головне, щоб меблі радували власників :).
  11. Крім RAL classic є ще доволі розширені таблиці кольорів RAL design і NCS. Там, думаю, відтінок знайдете точно потрібний .
  12. Jossross

    Садовый фонарь

    Колір дуже приємний . Яка фарба?
  13. Доброго дня. Дякую . Матеріал фасадів вільха, ручки виточив з ясена . Детально склейку не фотографував, тому додам фото з попередніх робіт, де добре видно ширину ламелей в склейці. На цьому комоді принцип той самий, як на фасадах так і ні інших деталях (кришці, бокових частинах, шухлядах...). Щодо деформацій дошки, додаю скрін книги Сушка и защита древесины. Кречетов И.В. 1987 Поздовжніх деформацій, в тому числі і так званого "гвинта" в процесі сушки можна уникнути (а також виправити наявний), правильно склавши штабель. Тому, якщо після сушки "гвинт", то як мінімум, це говорить про не серйозне ставлення до процесу сушки, а як максимум повне невиконання технологій .
  14. Доброго дня . Найоригінальніша на цей момент робота. Кілька тижнів дизайну з намаганням зрозуміти побажання клієнта. Оригінальний варіант декору. 2D фрезерування замість традиційного розпису. Раніше ніде такого не зустрічав. Хотілося б думати, що підхід оригінальний на міжнародній арені, але досвід підказує, що таке вже хтось робив і дуже давно . Якщо Вам трапиться щось подібне, дайте, будь ласка, знати. Спеціально точені ручки з ясена. Дно і задня стінка фанера 4 мм. Замість традиційного ХДФ. Корпуси шухляд з збереженням малюнку дерева. Колосальне задоволення від дизайну, проектування і виготовлення. Матеріал вільха. Фарби Kemichal. По стилях думки розділились, комусь прованс, комусь етностиль, а Ви як думаєте?
  15. Ок. З меблями теж є багато цікавих тем. Скоро закину оригінальний комод з елементами етнічного стилю. Є багато творчих ідей, щодо меблів етнічних, символічних, національних, хоббійних... ЧПУ і 3DSMax дають велике поле для фантазії, та знайти клієнта на оригінальні вироби важко. Або я не там шукаю :).
  16. Будь ласка, мені подобається справа якою займаюсь, тому говорити можу довго і з захватом, як пасічники про бджіл . Тому можете сміливо запитувати, якщо щось буде цікавити.
  17. 1. Якщо Ви про сучасні ноу-хау типу ультразвукових сушок чи в високочастотних полях то ні. Сушка камерна, проста, класична. Але я б не рекомендував би надавати цьому якесь вирішальне значення. Куди більшу роль відіграє добросовісність в процесах висушування. Звичайно вологомір має бути, це перший крок. Далі, в дошці не повинно бути "вертольотів", це вже перший признак порушення технологій. Ну і при розрізанні на циркулярці дошка не повинна ні заклинювати, ні "розчепірюватись". Якщо по цим трьом пунктам матеріал проходить, то я вважаю що все ок. Далі справа за вибором матеріалу в склейку, прифуговкою і правильним виконанням склейки. Це, як на мене, має ще більше значення . 2. Відразу після сушки пускати в роботу дошку не бажано, навіть з перевіреного місця. Зазвичай від 2 тижнів до 2-3 місяців. Крайнім часом практикую ще "тиждень відстоювання" виробу в зібраному стані. З іншої сторони, це мабуть, більше для самозаспокоювання. Як висновок сказав би, що сушка і вологість деревини не є кінцевим фактором якихось гарантій, дошку можна не правильно зберігати, дошку в склейку можна пустити з внурішніми напругами і т. д. Звісно, гарантій, що не трісне немає в принципі, але багато хто цим зловживає, жертвуючи технологічним процесом в сторону збільшення швидкості виготовлення і мінімальних собівартісних затрат .
  18. Щука, як подарунок і як елемент декору.
  19. Комод з масиву ясена. Повністю дерево, жодного шпону . Змодельовано було три варіанти. Вибраний один). Як завжди, фото без фарбування в підтвердження якості матеріалу і готовий комодик. Матеріали, фарби, фурнітура найкращі - від поколінь і для поколінь . І, такі рідкісні та такі бажані, фото в інтерєрі по місцю).
  20. 1-2.Так, різьба на саморобному ЧПУ. При нагоді зніму відео, тільки скажіть, що саме Вас цікавить, на чому акцентувати увагу? 3. Щілини не шпаклюю бо їх нема . А де вони мають бути? На "особливо ніжних" місцях даю теплові шви. А в загальному шпатлівка або автомобільна двокомпонентна, або акрилова Іркомовська в залежності від потреби. 4. Деревина береться з сушки і відлежується вдома, в будинку . Щодо "рвати" в конструкціях немає таких місць, де має "рвати", клеєні тільки щити. Між собою вони зєднуються не на клей, а на саморізи або шпильки. Що дозволяє дереву "грати". Поперечне розширення деревини значно перевижує поздовжнє, тому "складні" моменти виникають там, де на клеєних елементах напрямки волокон не паралельні. Я їх там просто не клею. Щодо склейок в щитах, то тут для якості має бути хороший матеріал, якісна прифуговка і нормальний клей, і все буде добре).
  21. Дякую. Надихає, а значить нові роботи будуть.
  22. Різьбленне дзеркало. Вільха. Модель-процес-результат. Лаки акрилові, тому колір залишиться білим. Фото від замовника в інтерєрі знову не дочекався.
  23. Рука не піднімається це добре. А особливо креслень тут і не треба, все виглядає простим. Відштовхуватись варто від висоти сидіння і загальної ширини. Зрештою, в СолідВоркс можна завантажити картинку і "обмалювати" її. Тоді будете впевнені в пропорціях.
×
×
  • Створити...