Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Галина-Г

Пользователи
  • Публікації

    3
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Галина-Г

  1. Ви дуже помиляєтесь, стосовно "скорее всего их не было". Подібні суперечки вирішуються лише на рівні пустого переписування. �*еальних дій з боку магазину немає і бути не може. Оскільки, ніякої унікальної упаковки для різних видів товарів у цьому магазині, чи як мені написали "надіслати фото з біркою", просто небуло. А кульочок з надписом "Дім і Сад" аж ніяк не визначає, який товар придбано. Ідентифікувати, що конкретний товар куплений саме в цьому магазині неможливо. І недобросовісні продавці цим користуються. Коли магазин надсилає "кущ" з одним стеблом в 20 см, то в рік посадки він точно цвісти не буде. А через рік (якщо зацвіте), то пересічному покупцю лише залишиться написати на подібний форум... Оскільки час претензій уже минув, або попросять надіслати неіснуючу бірку (так як мені)...
  2. Ключова фраза в вашому повідомленні "з нашими бірками". А ваші бірки мають якусь відмінну особливість (логотип, дизайн тощо) - ні. Чи може хтось рік буде зберігати шматок непотрібного пластика? Люди розраховують на порядність продавців, а не на лохотрон.
  3. В 2018 році зробила замовлення #11145695 в магазині Дім і Сад (domicad.com.ua). В результаті 3 гібіскуси (Гібіскус Арденс, Дюк де Брабант, Блю Сатін) коли накінець цього року зацвіли виявились звичайними білими, а ціна кожного 159 грн. А "Суперпропозиція! Комплект Малинових дерев з 4 саджанців" за ціною 159 грн це взагалі жах звичайна лісова малина. У продавців совісті немає. Про інші замовлення, а саме акційні компленти плетисних роз: половина совсім засохлих, інші - повна не відповідність заявленому сорту, а ціни немаленькі. Більше в цей магазин звертатись не буду і не рекомендую нікому.
×
×
  • Створити...