Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Галина-Г

Пользователи
  • Публікації

    3
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем Галина-Г

  1. Ви дуже помиляєтесь, стосовно "скорее всего их не было". Подібні суперечки вирішуються лише на рівні пустого переписування. �*еальних дій з боку магазину немає і бути не може. Оскільки, ніякої унікальної упаковки для різних видів товарів у цьому магазині, чи як мені написали "надіслати фото з біркою", просто небуло. А кульочок з надписом "Дім і Сад" аж ніяк не визначає, який товар придбано. Ідентифікувати, що конкретний товар куплений саме в цьому магазині неможливо. І недобросовісні продавці цим користуються. Коли магазин надсилає "кущ" з одним стеблом в 20 см, то в рік посадки він точно цвісти не буде. А через рік (якщо зацвіте), то пересічному покупцю лише залишиться написати на подібний форум... Оскільки час претензій уже минув, або попросять надіслати неіснуючу бірку (так як мені)...
  2. Добрий день. Не знайшла від вас звернень в службу підтримки. Ви не писали претензію? Надішліть, будь ласка, фото розквітлих рослин з нашими бирками ось сюди -https://domicad.com.ua/ua/support, вам запропонують варіанти компенсації.

    Ключова фраза в вашому повідомленні "з нашими бірками". А ваші бірки мають якусь відмінну особливість (логотип, дизайн тощо) - ні. Чи може хтось рік буде зберігати шматок непотрібного пластика? Люди розраховують на порядність продавців, а не на лохотрон.

  3. В 2018 році зробила замовлення #11145695 в магазині Дім і Сад (domicad.com.ua). В результаті 3 гібіскуси (Гібіскус Арденс, Дюк де Брабант, Блю Сатін) коли накінець цього року зацвіли виявились звичайними білими, а ціна кожного 159 грн. А "Суперпропозиція! Комплект Малинових дерев з 4 саджанців" за ціною 159 грн це взагалі жах звичайна лісова малина. У продавців совісті немає. Про інші замовлення, а саме акційні компленти плетисних роз: половина совсім засохлих, інші - повна не відповідність заявленому сорту, а ціни немаленькі. Більше в цей магазин звертатись не буду і не рекомендую нікому.
    • Лайк 5
×
×
  • Створити...