Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

ivan12345

Пользователи
  • Публікації

    10
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

ivan12345's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

1

Репутація

  1. Потрібно вибрати довговічну пвх мембрану для покрівлі. переглянув наступні варіанти: ціна за м2 1.2мм/1.5мм, грн texsa vinitex 164/201 technomat ruvimat 127/150 bauder 205/232 logicroof 127/175 plastfoil 132/152 icopal monarplan 149/158 prima tess 121/171 rhenofol 165/192 protan 169/190 alkorplan 167/181 fatrafol 167/193 danopol 160/190 multiplan 102/154 flagon 152/186 armourplan /180 sikaplan /174 які з них довговічніші? які проблемні? дякую
  2. Propeller, "дякую" за рекламу ПУ і т.д. але я знайшов калькулятор тих всіх величин паропровідності матеріалів і зрозумів що там вказана цифра паропровідності 1м3 не м2!!. і якщо врахувати ті 16см бетону і 2мм або навіть 3мм гідроізоляції то відносна паропровідність м2 гідроізоляції вийде полюбе більше бетона а тому абсолютно не важливо яка гідроізоляція по бетонному перекриттю. вся вона є достатня для пропускання пари яку може пропустити бетон. Тобто будь то рубероїд, уніфлекс чи люба пвх мембрана усе підходить. І ніяких там флюгарок не треба якщо нормальне утеплення - тобто ЕППС. Добавлено через 5 минут Але як так? - якщо тріщини пару мм - то як взагалі всі бетонні конструкції тримаються купи? Ви собі уявляєте тріщини 3мм наприклад в несучих колонах каркасу багатоповерхівки? Невже це справді так?
  3. а які там варіанти? як це робиться? а наскільки він довговічний? я стикався з ППУ. він у мене надутий на частину фундаменту. він мягкий, легко відривається і боїться ультрафіолету. я прочитав - там сказано що ПУ паропровідність більше бетону. і відповідно на плоский дах паропроникна гідроізоляція це тільки ПУ? бо ПВХ/бітумних нема більш паропроникних ніж бетон? чи просто треба поставити флюгарки? про пенетрон я зрозумів - тріщини єдина і суттєва проблема. поспілкуюся ще раз сьогодні з представником.
  4. я думаю що паропроникність гідроізоляції має бути >= паропроникності бетонного перекриття тобто мені потрібно >=0.03 мг/м2/г. якщо буде менша паропроникність гідроізоляції то напевно буде конденсація вологи між гідроізоляцією і перекриттям і відповідно волога стеля.
  5. я думав це зробити як труба з нижнього шару і всередині у ній труба з верхнього. якщо вода появиться з нижнього шару (це може бути датчик чи якось інакше визначити що тече вода в товстішій трубі (саме вода, бо треба ще памятати про конденсат на стінках внутрішньої(напевно))). Добавлено через 9 минут відносно пенетрона і усадочних тріщин - ці тріщини утворюються тільки при застиганні бетону? чи і після півроку-рік? після застигання бетону це легко виправити. а от після утеплення це вже складно. а от мастики на основі поліуретана - вони еластичні? розтягнуться при тріщині? Добавлено через 21 минуту і відносно паропроникної гідроізоляції - чи є все таки мембрани паропроникні на плоский дах? не пу. чи всі вони приблизно як лоджікруф паропроникність -=> 0?
  6. якщо потече верхній я буду це знати (і мене при тоиу не затопить), я ж кажу 2 рівневий стік же.
  7. чудово. це lastoflex? пенетрон (представник компанії) заявляв це мені сьогодні на будівельному форумі у Львові. і мені дуже цікаво яким чином дізнатися про протікання гідроізоляції плоского даху якщо 2 шари це інженерний ідіотизм? на мою думку ідіотизм це коли дізнатися про протіканея можна тільки коли вода протече уже в будинок всередину і спричинить набагато більше грошових втрат ніж 2 шар. чи як?
  8. я думав робити так: перекриття стяжка з нахилом гідроізоляція утеплення еппс і ще один шар гідроізоляції (якщо він пошкодиться я побачу що вода тече з нижнього і не отримаю потопу всередині) для того хотів зробити 2 рівневий стік (з 2-х шарів)). водостік внутрішній з підігрівом кабелем при температурі нижче 2 градусів.
  9. насправді там просто 0.03 мг/м2/г. але це не особливо міняє суть. я вже навіть задумуюся над пенетроном. а буде він норм на плоскому даху як паропроникна гідроізоляція? виробник запевняє що так... Добавлено через 2 минуты www.logicroof.ru/upload/iblock/a12/a129be2db823a45fcee1092efa58bcf7.PDF і в них паропроникність >= бетона? які це?
  10. Вітаю. Хочеться зробити паропроникну і не гідропроникну плоску покрівлю. Є бетонне перекриття 16см (паропроникність ~0.03 г/м2/г). Як зробити так щоб пара проникала через гідроізоляцію знизу? це реально? пвх/бітумні мають близьку до нуля паропровідність. Є ідеї?
×
×
  • Створити...