Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

LegalHome

Пользователи
  • Публікації

    9
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача LegalHome

  1. Якщо найменування будівництва: "садовий будинок"- а Ви впихуєте туди площу сараю, не потрібно так, Вам про це і пишуть з ДАБІ. Потрібно зміни в будпаспорт, зазначення в намірах сараю й найменування зміниться.
  2. для словників назв вулиць при ДРПП немає відмінностей щодо будівельної або поштової, а от для ДАБІ є, тому треба вносити зміни по необхідній адресі, якщо вже є хоч один зареєстрований дозвільний документ чи намір. Взагалі по адресам систему спрощують починаючи зі змін квітня 2019 й змін з 29 лютого 2020.
  3. Боротися із самим собою? Вам потрібна актуальна адреса в зареєстрованій дозвільній документації. Щоб уникати подібних ситуацій, то варто перед оформленням будівництва робити запит по адресі в ДРПП.
  4. Будь Ласка! Штраф може настати після інспекції Вашого об'єкта, а за недостовірні дані при реєстрації дозвільної документації, що не виключає наступну інспекцію, думав для Вас це очевидно. Піар - так, звернули увагу на це, все-таки))
  5. Якщо ви будете проводити введення в експлуатацію з старою назвою об'єкта будівництва та площею понад 360, то воно просто не зареєструється, оскільки буде розбіжність. - незалежно від часу, хоч завтра, хоч через 5 років. Якщо Київ і зйомка ще молодша 2-х років, то поспішайте внести зміни в будпаспорт та отримати нову назву об'єкта. Штрафи: 1. Якщо недостовірні дані будуть подані у декларації -штраф. 2. Якщо Ви експлуатуєте будинок без введення в експлуатацію -штраф 3. Якщо Ваше відхилення від намірів в будпаспорті порушило ДБН то теж - штраф Розміри дізнайтесь в моїй статті legalhome.com.ua/ua/informatsiia-dlia-zamovnykiv-posluh-uzakonennia/shtraf-za-samostroi Все актуально, точно, наперед обдумано та перевірено.
  6. Використовували обхід присвоєння поштової адреси? В іншому випадку земельна ділянка взагалі ролі не грає, для реєстрації новозбудованого по 49 п. порядку. В Києві досі не діє експериментальний порядок по адресам. Ви відкривали нагляд за не видачу в строк будпаспорту? Був сьогодні в цнапі, все що зміг отримати акт отримання доків цнапом від архітектури завірений підписом адміністратора, двома ногами вперлась в підлогу і не поставила печатку адміністратора.
  7. ага, от людина в коментарях вище, не особливо розуміє що: вот-ай-ду, але вже хоче писати скаргу. Добавлено через 15 минут незаконність відмов- без рішення суду, що суб'єкт владних повноважень *хуліганить*, це просто звернення у формі скарги, тим більше, чого папір псувати, якщо така скарга не зумовить наслідком нагляд.
  8. Цікаво що за скарги? Це для нагляду? А потім це не може вилитися контролем? Мені здається, якщо йти такими радикальними шляхами, потрібно точно знати, що об'єкт ідеальний в плані попередньо оформлених намірів. Якщо комусь цікаво, які бувають види контролю по скаргам, то є стаття штраф за самовільне будівництво, відразу перехід у відповідний розділ статті.
×
×
  • Створити...