Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

lyngyr

Пользователи
  • Публікації

    814
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача lyngyr

  1. Усім доброго дня! Перекрили ми половину даху! Ура! Встигли до дощів. Матеріал 265 грн за кв.м. металочерепиці італійський металл 0.45мм, 225 покриття. Робота монтаж+демонтаж+ латки плівки=380 грн м.кв. 2 години демонтаж-кожна черепичка на 2-х саморізах, обід 30 хв. та монтаж 2 години. 60 м.кв.
  2. на фото жулік десь на 10 років молодший ніж зараз...
  3. 0997319003 Жора- серб, бере передплату на матеріал( металлочерепицю) і пропадає... Він з Ірпеня, має свій цех по жестянці( з його слів) . 4441 1111 6277 5120 дає кату для передплати на рахунок постачальника Дмитра Понова. У ОЛХ з 2018 року Київ Соломенський р-н. Приїжджав на заміри з шофером Севою на білому грузовому мікроавтобусі здається мерс.
  4. Усім привіт! Ось і моя полімерпісчана черепиця посипалась... 17 років... Південна сторона...
  5. Але неофіційно це цілий комплекс у дворі. Є ще старий будинок прадіда на 2 кімнати, є піч для хліба та 2 грубки,льох , горище від воріт добре загружати.Ще є окремо кухня з газ.балоном, з гаражом для мотоцикла і під ним винний льох. Ще у мурі є башка та кролятні з курничком невеличкі. Є зимова та літня резиденції для кози або корови, та поросят. Біля будинку 15 сотих городу та сад, де є малина, яблуні, сливи, порічка, смородина, багато горіхів волоських навколо будівль. Двір накритий аркою з виноградом для вина-лідія, ізабелла та білий. У городі є невеличка копанка з рибкою, біля городу колодязь-неглибокий 3-4м глибиною з джерельною водою.
  6. Усім доброго дня, у жовтні плануємо продавати будинок у с. Шершенці Одеської обл. Подільського р-ну(раніше Кодимського р-ну). Офіційні документи на приватизований будинок площею 80 м.кв. 2 кімнати сміжні отоплюються грубкою, дві інші великі ні . Права на плані то Велика хата(Каса маре)- для свят, крайня ліва- віранда-літня велика кімната з вікнами у всю довгу стіну. Стіни зроблені з каменю (здається то ракушняк, але не пиляний), поли дерев"яні. Літом завжди прохолодно. Вікна дерев"яні, дві окремі рами 10 см між ними, не промерзають. у будівлі є гараж для авто, та 2 льохи для закруток зі стилажем та для овочів. Горище високе, дуже добре сушити трави. Дах з шиферу, замінений 5 років тому. Будинок житловий, зараз в ньому проживає моя мама. Ціна 200 000 грн.+оформлення.
  7. Мої троянди 9.06.23. Якщо кому цікаво- у тому році у нас почала "цвісти" полімерпісчана черепиця, дуже сильно мохом покрилася з північної сторони і трохи зі сходу...
  8. Моя красуня 2022 розквітла як ніколи до цього!
  9. тел. 066 704 63 37 Жестянщики. Сергей Анатольевич. Находимся на Виноградаре.
  10. Основу из Ша5 выложили, сверху на раствор поставили купол, не хватило теплоёмкости материала( не накапливала тепло как нужно для хлеба), внутри всухую вдоль стеночки поставили ряд кирпичей огнеупорных вертикально. Потом купол утеплили стекловатой(5см) и стекломатом( 1см толщиной стеклонити белые перевитые наклеенная на фольгу), сверху натянули тонкую сетку и покрыли простым цементным раствором( сделана плотная корка) потом отделку сделаем. Итого- печка работает, если немного угля оставлять вдоль стен, зиму нормально пережила, купол при эксплуатации дал небольшие трещинки(как паутинки) ничего не отвалилось, всё работает... Но печка из огнеупорного мне больше нравится... Зато эту сделали за 2 месяца и не дорого. И самое главное- она работает!
  11. project.theownerbuildernetwork.co/2017/03/05/wood-fired-pizza-oven-built-using-exercise-ball/?utm_content=bufferd2e79&utm_medium=social&utm_source=pinterest.com&utm_campaign=buffer&fbclid=IwAR3q1vYWzyK8oTfO8dSoGdChaQsstHcue9c6UP9ZzCvJMS_rdXVxMN_fT0A
×
×
  • Створити...