Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Грешной

Пользователи
  • Публікації

    25
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Откуда
    Київська область
  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

Грешной's Achievements

Интересующийся

Интересующийся (3/13)

  • 10 комментариев
  • Начало популярности
  • Преданный форуму
  • Первый пост
  • Уже неделю на форуме

Recent Badges

6

Репутація

  1. Доброго. Взагалі вже давно придумано, на плиту клали автомобільний радіатор та підключали холодну воду. На виході тепла в ванній. Та це на помитися і т.п. це проточна така система. Якщо у Вас явно планується замкнута, то цікаво як буде працювати насос без світла плюс вода розширяється при нагріванні куди тиск піде? Тут вже як безвихідь то потрібен радіатор, якийсь стояк/труба майже під потолок в найвищій точці тройник де зверху пляшка 3л. накручена з зрізаним дном, а в сторону під нахилом їде труба до вашого радіатора, в кінці і обратка мабуть можна і шлангом зробити і хомутами до радіатора приєднати для певної мобільності. Все це можливо але потрібно поморочитись. Під розводку піде і пластикова труба, та я-б використав 20 металопластикову, самі можете скрутити з"єднання, та зігнути в потрібному напрямку.
  2. В мене газ, і без насоса гарячу воду "продавлює". Та одне діло що минулої зими по газовим насосним не били. Що буде зараз. І газ не світло, що рубильник вкл.викл. Тут потрібно чуть не всіх користувачів обійти повідомити. З 5 кіловатним є можливість хоч електрообігрівачами грітись. Я розумію що це дуже дорого. Та.
  3. На мій погляд генератор надійніше. З тим графіком що був у нас Київська область 4 на 4, УПСи на 12на9 акуми не встигали зарядитись. При чому графік не дуже дотримувався.
  4. Смішно та фен 2кв, духовка від 3 кв. утюг 2.2 кв. Бойлер 2.5. А так то да тільки ТВ й споживає 😐
  5. Вітаю, маю практично такий-же набор в будинку холодильник, скважина, електродуховка в плиті, пару ПК з ТВ, і т.д. В минулому році придбав ITC power gg7000fe. 5/5.5кв. Хватає на все. Насосну станцію і не замічає, Холодильник не відключаю, утюг працює. Чутно зміни обертів як жінка включає фен але фен то зло виробники мабуть змагаються хто більше потужності в обмежені розміри впихне. Та в інших випадках працює наче на холостих обертах. Пробував бойлер плюс духовка тягне. прості УПС комп"ютерні заряджає. Ще з плюсів електростарт так як було критично щоб жінка могла користуватись. До речі тихіший від тарахтелок 2-3кв. Але бензин любить, розход більший відносно тарахтелок.
  6. Вітаю. Так, два рази відповіли. Не в ту гілку задав питання, тут розборки інвекторний інжекторний.
  7. Вітаю. Може хто зацікавився моїм питанням щодо генератора та кондиціонера та має відповідь.
  8. А якщо ні, ну чтош. Надіюсь тут є й багато хто займається генераторами та відпишиться тут.
  9. Питання не до марок кондиціонерів, я планую купити. Питання чи буде Працювати інвекторний конд від генератора.
  10. Не претендую, не знаю куди Ви свої інвентора ганяєте, питання поки відкрите - чи буде кондиціонер інверторний працювати від простого генератора.
  11. Доброго. У Вас працює інверторний кондиціонер від простого генератора?
  12. Вітаю! Щасливий власник ITC power gg7000fe. Чи є в кого досвід експлуатації НЕ інверторного генератора з інверторним кондиціонером? Просто на крайній випадок, якщо не буде газу, обігріти кімнату другу в будинку кондиціонером. Розумію що дорого і краще буржуйка. Чи буде працювати кондиціонер?
  13. Ок. Ще питання інвекторний кондиціонер буде працювати від обичного генератора, без чистої синусоїди?
  14. Вітаю, цікаво як щодо кондиціонерів TCL, є не погані моделі інверторних наче. Наприклад TCL TAC-09CHSD/XA82I Grey-Black Inverter R32
×
×
  • Створити...