Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

julfyyy

Пользователи
  • Публікації

    5
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача julfyyy

  1. Це я приблизно написава. Дякую Вам за відповідь. А ще таке питання. Якщо котел 12 кВт. Це означає що сумарно має бути 12 кВт? Чи кожна фаза по 12 кВт?
  2. Доброго дня. Зараз задумуюсь скільки фаз підключати. Планую 10-12 кВт. Але якщо 3 фази, тоді 1 фаза буде мати 3-4 кВт, вірно? Планую використовувати електричний та газовий котли в будинку. Також будуть інші прилади, які споживатимуть 5+кВт, наприклад електрична духовка. При підключенні котла, котел має бути максимум 10-12 кВт, як і саме підключення? Чи можна і 15 кВт котел? Підкажіть, будь ласка, порадьте.
  3. Зараз металочерепиця обрізана рівно по крокві. Торцева планка виходить не рівно по хвилі, а йде так як на 2-му скріншоті, кривувато, приблизно так, як йде ця червона лінія на скріншоті: prntscr.com/q5pg3z просто у всіх бачу що йде рівно, як ось тут: prntscr.com/q5ph9o а в мене так тільки з одного боку, з того, з якого починали.
  4. мало б бути: prntscr.com/q5ndwn є: prntscr.com/q5nejw Криво йде металочерепиця.
  5. Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, що робити коли один торець даху вийшов кривий, хвиля не рівна (верх від низу приблизно на 5 см відрізняється). Тому карнизну планку не виходить рівно прикріпити. Фото не маю, але протягом години намалюю як це приблизно виглядає.
×
×
  • Створити...