Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Andryi

Пользователи
  • Публікації

    4
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Andryi

  1. Коли приватизовувалося земля хата на ділянці вказана. Договір дарування житлового будинку є, але техпаспорту немає. А без техпаспорту з БТІ, по самому договору дарування продати хату не можна. БТІ ж не може провести техінвентаризацію, тому що хата непридатна до експлуатації. Наскільки я зрозумів ситуацію з того що сказали батьки.
  2. Ну є тільки договір на дарування, може якийсь запис в сільраді, а має бути, як я зрозумів, в новий реєстр електронний внесено, з якого потім можна витяг зробити для продажу. В половині хати немає перекриття і підлоги. Так, можна довести, але в батьків немає на то ні фінансів, ні часу. Покупці не під знос купують.
  3. Хочуть продати хату а для цього треба зареєструвати право власності. Техпаспорт на незавершене, як мені пояснили батьки, робили тому що техпаспорт на хату роблять тільки тоді коли хата в житловому стані. В документах на землю есть дом на участке.
  4. Добрий день. Батьки хочуть продати стару хату в селі. Є свідоцтво на право власності на земельну ділянку. Є старий договір дарування жилого будинку від 1980 року, є технічна документація теж старенька. Проблема в тому що будинок стояв нежилим і зараз знаходиться в не дуже доброму стані (немає частини вікон, зовнішньої штукатурки), грошей на доведення до стану щоб можна було здати в експлуатацію немає, тож батьки вирішили продавати як незавершене будівництво. Оформили в БТІ техпаспорт на об'єкт незавершеного будівництва. Після чого пішли до реєстратора. Реєстратор сказав що необхідне повідомлення про початок будівельних робіт з ЦНАПСУ. В ЦНАПСІ сказали що для довідки оці старі документи не підходять (щось типу старого зразка і оформлена перед тим як отримувалося свідоцтво про права власності на землю) і необхідний будівельний паспорт новий. Батьки вже хочуть іти виробляти будівельний паспорт. Я ж не знаю чи правильно вони поступили, адже мені здається що будівельний паспорт і потім оце повідомлення про початок будівельних робіт це ж для будови нового будинку. Чи не буде потім проблем з тим що будівельний паспорт і повідомлення про початок будівельних робіт отримані після отримання техпаспорту? Взагалі, підкажіть як правильно продати стару хату в селі, яка потребує реконструкції/капітального ремонту/добудови і на яку немає коштів доводити до вводу в експлуатацію ?
×
×
  • Створити...