Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

korollyuriy

Пользователи
  • Публікації

    6
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

korollyuriy's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

1

Репутація

  1. Будинок збудований з газобетону Д300 товщиною 300 мм. Поверхня утеплена велітом 100мм. Перекриття з горищем 60мм дерева + 150 мм. мінвати! Вікна 6 камерний профіль і двохкамерний склопакет! Думаю що це є достатньо утеплений будинок!
  2. Ціна питання 150-200 тис. грн. При підключенні до зеленого тарифу! Ви скидуєте електрику літом, бо і так дівати нікуди, все не використаєте, А зимою, коли виробіток електрики є малий берете з мережі! Якщо будинок зараз не підключений до нічого, а можливості є підключити, до газу, і можна твердопаливний котел поставити! Підключення до газу, в районі 20 тис. можливо і більше, котел газовий 30 тис. Зимою такий будинок буде спалювати коло 450-600 кубів газу! 450Х7Х6=18900 грн. плюс використання газу в неопалювальний період! За скільки часу окупиться електрична станція? Твердопаливний котел, така сама картина, плюс, менінгіти з дровами, вугіллям, торфом, складай, рубай, підкладай в котел.
  3. Стоїть проблема вибору опалення для будинку 240 м. кв. Бачив опалення будинку сонячними панелями! На даху будинку встановлені сонячні панелі потужністтю 6 квт. В гаражі встановлено водяний акумуляторний бак, на 700 л. В нього вмонтовано два електричні тени по 2 квт. Чи буде достатньо таких параметрів? Хто робив щось подібне, поділіться досвідом!
×
×
  • Створити...