Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Andrey2020

Пользователи
  • Публікації

    36
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Andrey2020

  1. Можливо і так. Але. Ра***те самі котел догріває до певної температури і постійно підтримує її на потужності 2-3 кіловат в годину. Відповідно поки він її підтримує стяжці і плитці віддається ця температура не одразу а за пару годин. Тобто з затримкою. Питання навіщо мучити котел щоб він брав повну потужність догоіваючи до максимуму поки стяжці ітак не передалась повна температура.
  2. 1600 кіловат взяло за місяць. Орієнтовно 55 кв в день на обігрів 60 квадратів з панорамними вікнами які займають 1/4 площі.
  3. в мене при 35 градусів на котлі. 32 на гребінці. температура в приміщені 20 градусів
  4. Дякую за відповідь. Будем тоді тестувати. Просто хочим мати максимально ефективний та економічний режим роботи. Зараз виходить орієнтовно 2- 2.3 кв в годину в добу на обігрів до 20 градусів в робочий час і 16 градусів якщо в приміщені нікого немає. офіс має 60 квадратів.
  5. Якщо є програматор з заданою програмою то потреба в подальшому регулюванні котла відпадає.
  6. Скажіть будь ласка таке питання. Через те що в нас працює програматор. Котел нагріває до 35 градусів воду за пару годин. На гребінці 32-33. Питання за скільки часу він прогріє плитку тобто почнеться віддаватись максимум тепла з цієї прогрітої води. У нас немає радіаторів. Тільки тепла підлога. Я так розумію що має бути певний час. Для прикладу за 3 години 50%. За 6 годин 100% віддавання тепла з прогрітого
  7. Скажіть будь ласка таке питання. Через те що в нас працює програматор. Він для прикладу нагріває до 35 градусів воду за пару годин. Питання за скільки часу він прогріє плитку тобто почнеться віддаватись максимум тепла з цієї прогрітої води
  8. Скільки у вас Вийшло по витратах кіловат в місяць за грудень?
  9. Ми ще просто поставили програматор. І зробили так що з 18-00 по - 8-00 температура приміщення 16 градусів а з 8-00 по 18-00 - прогріваєм до 20 градусів. це офісне приміщення. Думаєм над оптимальним варіантом)
  10. Дякую. Ще останнє питання. Якщо на висоті 180 сантиметрів температура повітря 20 градусів. То на висоті 50 сантиметрів 100 сантиметрів яка буде температура приблизно?
  11. Дякую. А що буде для прикладу якщо поставити на висоті 50 сантиметрів? Це офісне приміщення яке обігрівається тільки теплою підлогою. Тобто люди зазвичай сидять за столом.
  12. Підкажіть будь ласка. Електрокотел 6 кіловат протерм скат. Опалення тільки теплою підлогою без радіаторів. Яку оптимальну температуру ставити на котлі? Він працює без змішувача. Котел прогріває до 40 градусів на гребінці десь за 12 годин роботи.
  13. На яку висоту найкраще ставити програматор? Опалюється тільки теполю підлгою без радіаторів. Кажуть 40 - 90 см. Що скажите?
  14. Друзі. Ситуація наступна. Зняли термоклапан зі змішувача . Тепер ситуація наступна на котлі 38 градусів на гребінці 35 градусів. Проблема в чому. На котлі виставлено що він має прогріти до 40 але прогріває дуже повільно практично 1 градус в годину. Що порадите? Вернути термоклапан щоб працював змішувач? Бо коли був термоклапан то котел прогрівав до 65 градусів. Просто поки котел не догріє до 40 градусів він буде брати 6 кіловат. А як прогріє то 2-3 на підтримку. Відповідно питання чи нормально що котел так довго прогріває до 40 градусів. Добавлено через 55 минут Дуже довго прогріває тепер до 40 градусів. В діапазоні з 35до 40 прогрівало 1 градус в годину. Причому брало 6 кв в годину
  15. Дякую. В нас нажаль немає нічого тарифу. Будем пробувати ставити 16 градусів коли нікого немає і 20 градусів коли в офісі люди.
  16. Спасибо за ответ. По нормам сколько должно бить со сместителтним клапаном на гребенке если на котле 60 градусов? Тежело ли менТь етот клапан? Нужно переделивать всю систему?
  17. Чем плох такой вариант как сейчас? Больше електричества будет брать чтоб отопить? Можна ли ето исправить малой кровю - подкрутить вентель Какая температура должна бить на гребенке. Если на котле 60?
×
×
  • Створити...