Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Va1era

Пользователи
  • Публікації

    6
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Va1era

  1. Надыбал Итальянские мойки: e-ukrservice.com/avto-i-garazh/tehnika-dlya-uborki/minimojki/idrobase/ Тут вроде и помпы качественне, и сборку указывают Италия, а не китай, как в керхера.
  2. А що очікувати від каталожного китаю? Бош якщо і роблять в китаї, то у них якісь свої розробки, просто виробництво там. А Дніпро-М - замовили якусь єрунду, яку китайці видумали, і намагаються продавати.
  3. Загуглил) Хз... Даже смотреть по польским, на Хондовском двигателе, расход указывают 0,8л/кВт*час.. А китайци то да - пишут 400-500г/кВт*час. Что при хужем дижке и альтернаторе - просто нереально.
  4. Пф.. Лучше уже взять японцев: Гарантия 5 лет. Лучшая комплектация - там два щитка (один под головку, один под нож) Больший бак - реже заправлять. Ну и система легкого старта - заводиться в пол оборота! Ну и прикол - у них если смешать масло с бензом, цвет стает золотистый. + если звонить напрямую, то помимо доставки можно еще и скидку выторговать.
  5. Имею знакомого, фирма которого завозит их в Украину. Можешь написать в личку - попробую договориться о цене. А так, то слышал что он их нахваливал - типа японское производство, 5 лет гарантии и все такое. Добавлено через 2 минуты Ну а електропилы... Уже лучше какую-то аккумуляторную купить) Нежели бегать со шнурком))
  6. Та ну... ДніпроМ - це яка-то українська контора, яка таще ширпотрєб з китаю, і потім спихує його тут. DWT в цьому плані.. Хоч виробний якийсь авторитетніший. Не зважаючи на те, що побутові моделі роблять в Китаї, як і Дніпро. Але ж Китай-Китаю рознь. Що замовиш - то тобі і склепають. А фірми які мають світове ім'я будуть везти щось більш-менш адекватне на свою ціну.
×
×
  • Створити...