Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Julee_bulee

Пользователи
  • Публікації

    3
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Julee_bulee

  1. Ну закладати зовсім не варіант. Думаєм поки про утеплення. Але не знаю внутрішнє чи зовнішнє. В принципі з моменту отого, як зацвіло, то ми завжди вікно тримаєм на мікропровітрювання, більше не мокріє. Але це теж не вихід. Бо ця зима була тепла, а хз яка буде наступна А це спальня.
  2. Так оживилась тема, я навіть не очікувала. Ситуація наступна - там не зовсім відкос - там повністю стіна і панорамне вікно. Буде літо, треба буде щось переробляти. Або утеплювати повністю ззовні, або йти стиродуром всередині ту стіну повністю. Ще розглядаю здерти штукатурку і запінити діри між вікном і стіною(наш славний прораб не удосужився). Не знаю, як краще. Та лоджія не ізольована, є частиною кімнати. Взагалі гублюсь, шо робити. Переживаю, щоб під стелею там взагалі флора не завелась. Зараз хоча б хімічними засобами хочу плісняву зняти. Ось, власне, стіна.
  3. Тем схожих багато, цікавлять поради саме по моєму випадку. В нас новобудова, встояна три роки. Ми місяць, як заїхали, жили з ремонтом, але без стель. Три дні тому натягнули стелі. Сьогодні зранку зацвіла стіна на лоджиї. Вона вогка, аж така, що шпалери відійшли легко, коли їх потягнути. Проблем бачу кілька: -в ті дні ми сушили там речі на лоджії -стелі перекрили циркуляцію повітря -нормально не запінений відкос біля вікна (обіцяли переробити) Лоджія велика і панорамна. Батарея майже на всю довжину +тепла підлога. Що порадите робити? Сиріє північна стіна знизу до верху в розмірі 10см віконної рами. Трохи допомогло провітрювання, але як тільки вікно закрыли на вечір знов стіна мокра. Подивимось, як поведе себе за цю ніч, ввімкнули опалення більше. Прикріпляю фото відкосів
×
×
  • Створити...