Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

MrDude

Пользователи
  • Публікації

    42
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача MrDude

  1. Якшо згадати що моя ситуація через війну (до речі я ще нормально попав, у порівнянні з тисячами інших хто вклався в будівництво перед вторгненням раші), то можна впевнено вважати, шо ті хто радіють із подібних проблем, принесених війною, вони реальне бидло. Або кацапи, шо в принципі одне і те ж саме. Не очікував шо тут на форумі є така бидлятина.
  2. Жаль нема фоток 'до' Нема з чим порівнювати Пс Я би накрив плоскою шифериною і не парився б. ))
  3. Врізки так і нема, септик не дозволяють. Підкажіть, може існує якась очистка води чи шо. Шось на зразок якогось фільтрування, шоб робило сточну воду такою шоб можна було її просто виносити й десь виливати. Тобто шоб була без запахів. В общем, грубо кажучи, септик прям у ванній кімнаті. У вигляді навіть баку, ну десь півкуба шоб було, хер з ним. Але шоб фільтрувало так, шоб вода була без запаха. Готовий викласти за таке до 25тис грн. Чи є якісь рішення? Бо каналізації, я так поняв, не буде ще дуже довго, а орендувати квартиру і кожного місяця викидувати за це по 5тис уже набридло.
  4. Ну не знаю. Там вузький коридорчик і кімната санвузла теж невелика. Якшо класичні двері, то вони будуть перегороджувати все, навіть якшо чуть відкритими будуть. Думаю поставити не чисто розсувні, а такі шо виїжжають трохи вперед і потім убік.
  5. та нє. не все так драматишно. Просто спершу в квартирі житиме кіт, і треба якось відгородити жратву, думаю складати її в санвузлі, а кіт хай живе на остальній жилплощі, ну і шоб сусіди заходили годувати. А якшо не відгородити, то зжере все. От і думаю вирішити за один раз дві проблеми. І шоб двері були, і шоб кіт не пожер припаси. Питання просто у тому, чи не завадять потім уже встановлені двері робити решту ремонта
  6. Виглядає все приблизно як отаке-го (картинка з оголошень) Хотів би замовити двері із скла, з якимись там візерунками, але шоб були розсувними, тобто від'їжджали убік. Чи це нормально буде так поставити двері, і чи поставлять? Бо боюсь, якшо почну звонити замовляти, може пошлють спочатку робити штукатурку і стяжку на полу, а мені зараз не до того, бо треба у першу чергу двері ps Стяжки на полу теж нема (до речі все хочу взнати, чи можна обійтися без стяжки і просто кинути лінолеум?)
  7. шоб не виймати встановлений насос, тоді тіки генератор, а найкраще генератор + акум + інвертор. ну і бак для води полюбе. пс колонку замаскувати ппс може хтось підкаже. Комп'ютерна упса мустек, якшо до неї причепити вібраційний малиш абощо, воно качати буде, чи ну його нафіг?
  8. Сама станція значить. Сальнік наприклад. У мене така ж фігня, але пропускає несильно, поки ще терплю
  9. Ну знач десь пропускає. Раз пре повітпя, то це треба в першу чергу устраняти
  10. Як на мене, упав дебет свердловини і хапає повітря. Або можливо просто десь пропускає, тобто герметизація Ps Гідроакум я би все ж поставив хоча б навіть у вигляді прикрученої до магістралі перевернутої каністри
  11. на жаль, інших рішень не вимальовується. У всякому разі недорогих
  12. По-перше, забруднення в дніпрі не із 10кубових септиків у приватних будинках, а із набагато крупніших По-друге, скважині, яка 80метрів, пофіг чи є біля неї септик. По-третє, >1куб/доб в приватних будинках (і у моєму питанні про септик для одного квартирного стояка) немає.
  13. Думав вона у вас зверху шатається. Якшо ні, то самі винуваті, бо не уточнили в СТ. Пс Моя теж шаталась (зверху), але мені чесно кажучи було на це пофіг. Щас кажись уже не шатається (пройшло десь уже півтора роки). Наскільки мені відомо, воно з часом само зтрамбовується
  14. я вас таки умоляю. Всю історію людства срали в септики і шось ніяких екологічних катастроф не припоминаю в історії, у всякому разі, пов'язаних із септиками, тобто ямами з гівном.
  15. ну і хай собі шатається. ну задуйте піною, якшо уже прям не можете змиритися із шатанням.
  16. Розчехливсь забудовник, каже шо проект подав до водоканалу і шо веде перемовини із сусіднім жк щодо врізки. Хз нащот того шо варіантів крім врізки нема. Взяти той же септик. У мене в приватному будинку яма ну десь кубів там із десять, без дна, стіни із кірпіча з дірками. Ну там щас десь до половини наповнено і здається так завжди було, десь із 2007го року. Причому десь років із 5 там жила сім'я 4 чоловіка, ну санвузол там і все таке. Тіки від кухні там окрема ямка, тупо невеличка ямка і зверху прикрита покришкою від камаза. Ні разу не доводмлось викачувати. Хз в общем
  17. А хз Сказали можете робити право власності, а через місяць буде все зроблено, але через два тижня почалась війна
  18. Я так поняв, там сусід забахав вигрібну яму на ділянці ПОЗИВАЧА ))
  19. ну шо ж, прийдеться ждати врізки. І ще скажіть, скільки це буде по часові, оце їхнє "проектна документація" чи як там його
  20. Ви маєте на увазі, що вивести 'свій стояк' у 'свою вигрібну яму' технічно нереально? Ну ок, а якшо десь на місці цього стояка (у підвалі чи де воно там) поставити бак на півкуба, в бак вкинути дренажний насос і провести у вигрібну яму шланг від цього насоса і періодично відкачувати стоки у яму?
  21. Ну шо ж, ждем тоді врізки в каналізацію. Підкажіть скільки це може зайняти, якшо вона зараз 'у стадії проектування'. Пс І що характерно, право власності вже видано, техпаспорт є, і там вказано шо є каналізація. Цирк
  22. Забудовник розчехлився, каже що йде робота по проектуванню і намєкає шо займе багато часу і коштуватиме понад мільйон грн. Питання до знавців - це як довго із проектуванням? До кінця літа реально? Сам щас роздумую чи можна прикупити чотири квадратних метра у дворі для септика і провести туди виведення із того стояка шо йде крізь мою квартирку. Тіки не знаю чи це реально і поки що ще забудовників не озадачував таким питанням )) Може хто шо тут підкаже. Ще варіант на крайняк зробити у ванній кімнаті шось типу самогонного апарату із вакуумнтм насосом. Якшо затягнеться до зими. Хтось таке пробував?
×
×
  • Створити...