Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

dondimon

Пользователи
  • Публікації

    7
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача dondimon

  1. Доброго дня. Не дійшло до рекомендацій, наразі маю цю відмову, думаю що з чим робити
  2. Можливо і так як ви кажете. Маю настрій ще разок спробувати, але треба трохи підготуватись).
  3. В моєму випадку сказали: 1.писати заяву на розпломбування щоб поставити туди Zubr (який саме і яким саме боком ніхто не знає) 2.Повторно подавати заяву + документи на ЗТ, де вже має бути нового зразка однолінійна схема, на котрій зображено Zubr (який саме і яким саме боком ніхто не знає) ну і після цього знову приїдуть фоткати, потім мабуть в мене знову відмова, нерви ітд)) Голвне не забули у відмові написати що повторний огляд СЕС платний)) Цирк та й годі. Товариство, можливо в когось є розуміння якого Zubr-а та як туди поставити? Бо це якась дуристика))
  4. Доброго дня. Як результат з вашим ЗТ, оформили? Дуже цікавить питання стосовно Zubr. На даний момент пробую оформити ЗТ, можу сказати що це ще то кіно) В моїй ситуації, під час тел розмови з працівником РЕМу мені було озвучено наступний алгоритм: 1. Подати документи (заява, однолін. схема, паспорти пристроїв, паспорт торчки приєднання ітд. 2. Після розгляду заяви буде заміна лічильника В результаті: 1. Документи подано 2. Через кілька днів приїхали електрики, пофоткали інвертор, дах з панелями, лічильник (на ел. опорі), сказали чекати на подальші повідомлення і поїхали. Далі діло завмерло, пройшов майже місяць, по телефону не можливо було зрозуміти який статус питання. Після фізичного візиту виявилось що є відмова, про яку вже 3 тижні вони мене не можуть повідомити, бо у них це листом, а листи розносять голуби. Так ось, відмова через те що у шафці лічильника відсутнє реле напруги (зрозуміли по фото яке зробили їні інспектри). Виявляється я мав забезпечити монтаж цього реле заздалегідь, і тільки тоді подавати документи. Виникає риторичне питання, якщо РЕМ (чи підрядники ) будуть міняти лічильник, то чому саме тоді не встановлювати Zubr))) Наступне не риторичне питання, якщо я буду забезпечувати монтаж реле, то яке реле я повинен встановити, D6, чи D2, якщо підключенн у мене 380В а генеруюча установка 220. Наступне питання, в яку сторону це реле розвертати, вхід до стовпа, чи до інвертора,я також вперся в безлуздість цієї схеми. Інвертор Гібрид Luxpower SNA 5000
  5. Мої вітання, панове. Маю схожу ситуацію, модель 80х52, горить інтенсивно при закритій заслінці. Добрався до проставних шайб, хотів спробувати як буде горіти без них. Вийняв заслінку і з'явилось інше питання. Питання стосується геометрії заслінки, вона опукла, я розумію що так можливо передбачалось, але чи опуклість не завелика? Просто при таких щілинах які дає опуклість та ще + шайби досить такий не поганої притік повітря Заслінку фотографовано догори ногами)
  6. dondimon

    Vaillant

    Це дуже добре. Історично так склалося, що минулого року став власником цього котла. Станом на зараз приступаю до монтажу опалення та водопостачання, і тут прийшло розуміння що без бойлера непрямого нагріву з рециркуляцією ГВС не обійтись, довгі магістралі. Дякую!
  7. dondimon

    Vaillant

    Доброго дня. Уточніть, а підходить такий комплект до ecotec pro vuw int iv 346/5-3 0010015914?
×
×
  • Створити...