Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Volodymyr_K

Пользователи
  • Публікації

    62
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Volodymyr_K

  1. Продам будинок з ремонтом та меблями в котеджному містечку Swisstown - с. Осикове, Фастівський район, Житомирська траса. Площа - 38 квм, 2 спальні, тераса. Земельна ділянка - 12 соток. Сусіди збудовані. Варітсть: 85 тис долл
  2. Нова ціна 89 тис долл. Будинок + земля 16 соток + 15кВт світла + газ
  3. Продаж будинку «під ключ» з ремонтом та меблями. Готовий до негайного заселення. Площа будинку: 85 квм + тераса 40 квм. 3 спальні, простора вітальня, камін. Неймовірна тераса та власний вихід в ліс прямо з ділянки. Площа ділянки - 10 соток. Будинок розташовано на території КМ Swisstown - закрита територія, хороша, власний пляж для жителів. Варітсть: 150 тис долл. Вартість включає будинок у приватній власності, земельну ділянку, світло 15квт. IMG_2971.MOV
  4. рускіхі не було тут. Вони не стояли ні в Бишевіні в Ясноородці!
  5. Не розповідайте дурниць. Не було в них жодної кухні в Осиково )
  6. Не погоджусь з вами. Ріскіє до Swisstown не дійшли, ба більше - навіть в Бучі-Ірпіні ціни в 10 раз не впали... Ціни в містечку не змінилось, і в них є продажі. І там якраз живуть практично всі хто встиг збудуватись! Замість світла користуються бензиновими та газовими ггенераторами, та й світло на весь день не пропадає - а відключають так само, як в Києві!
  7. Продаю недорого свою ділянку в КМ Swisstown. На карті №62 - 18 соток, рівна, кутова. Поруч (через дорогу) ліс. На ділянці берези. 2500 долл/сотка. Торг Проект будинку подарую:)
  8. Будинок все ще не продано! Що входить у вартість: ділянка 16 соток, ринокова варіст ьякоі сьогодні десь 3 тис долл/сотка. 10 квт світла - що ще 7 тис долл. Газ - ще 4500 долл. Решта - символічна варітсть будинку:)
  9. Бойових дій в лісі не було - але, я особисто не планую найближчими роками гуляти лісами Київщини...Карпати, Альпи після Перемоги!
  10. Чудовий будинок із карпатського дикого брусу. Розташований на території закритого котеджного містечка Swisstown. Неймовірний панорамний вид на сосновий ліс, що оточує територію. Площа будинку - 147 кв.м. Одноповерховий будинок з 3 спальнями, просторою вітальнею та неймовірно панорамною терасою, площею 23 кв.м. Площа земельної ділянки - 16 соток. Світло, газ на ділянці. Стан будинку: «коробка» під ремонт Вартість: 95 тис долл 093 017 3094 (Володимир)
  11. Продаємо новий вишуканий будинок з клеєного брусу - з ремонтом та меблями в закритому котеджному містечку Swisstown - Житомирська траса, с. Осикове (Макарівський район). Площа будинку - 225 кв.м. Площа земельної ділянки - 20 соток. Будинку всього 3 роки. Перший поверх : простора вітальня з другим світлом; спальня+ гардеробна; санвузол з душевою ; котельня; кухня з виходом на велику панорамну терасу . Коридор з виходом на другу терасу. Другий поврех: сходи (ясен), господарська спальня з двоспальним ліжком і великою шафою-купе, із спальні вихід на балкон; гостьова спальня; велика дитяча кімната.) большая детская комната; простора ванна кімната. Святло, газ, швидкісний Інтернет. На території також збудовано навісний паркінг та господарське приміщення. Будинок розташовано на території котеджного містечка Swisstown - цілодобова охорона, прибирання снігу та вивіз сміття. Ліс поруч, на території пляж для жителів. Розташування: Житомирська траса, с. Осиквое, Макарівський район - 25 км від КП. Ідеальна екологія, неймовірні вили на ліс - будинок розташовано на найвищій точці містечка! Вартітсь: 295 тис долл “під ключ” - з ремонтом та меблями.
  12. Продам сучасний будинок “під ключ” (ремонт, повністю мебльовано) в котеджному містечку Swisstown. Загальна площа будинку будинок 147 м2 - два поверхи, простора вітальня, 3 спальні, гардеробна, 2 санвузли, величезна тераса 30 кв.м з неймовірним видом на ліс та панорамні балкони з видом на озеро. Облаштвоанаона BBQ, власний вихід в сосновий ліс . Площа земельної ділянки - 0,10 га. Поруч, в 2 хв хотьби, безкоштовний пляж для жителів містечка. Паркінг на 2 машиномісця. Виконано ландшафтний дизайн території. Теорія містечка під охороною, відеоспостереження, вивіз сміття, прибирання снігу тощо. Екологічно чисте місце. Швидкісний Інтернет (1ГБ) в будинку. Вартість: 245 тис долл Перегляд: 067 717 5067
  13. Продам приміщення КМ Софія Клубний під магазин або будь-який вид комерційної діяльності. Прохідне місце - гарантований щоденний пішохідний потік! Загальна площа - 38 кв.м. Є кладовка. Індивідуальне опалення. В ідеальному стані з ремонтом - можливість швидко заїхати та відкрити двері для відвідувачів!
  14. Продам будинок "під ключ" в мальовничому місці - заходь та живи Продам будинок «під ключ» в неймовірно мальовничому місці – пляж, ліс, озера, водосховище в радіусі пішої доступності - ви закохаєтесь в красу природи з першого погляду! Будинок продається зі всіма меблями, побутовою та садовою технікою. Заходьте та живіть вже завтра! І головне – не пошкодуєте! • Площа будинку 94 кв.м: дві спальні на другому поверсі, вітальня з каміном та кухня – на першому • Дім збудовано з газоблоку, утеплено пінопластом, дах - бітумна черепиця SHINGLAS (Німеччина), енергозберігаючі вікна REHAU (Німеччина) • 1-й поверх: вітальня з каміном, меблями та двома диванами. Під вітальнею – винний підвал. Кухня з газовою плиткою та духовкою, ванна кімната з душевою кабіною, окремо туалет • 2-й поверх: дві спальні з новими ліжками розміру king size з ортопедичними матрасами, шафа-купе, кладовка • Сауна на дровах HARVIA (Фінляндія) • Ділянка 10 соток – виконано на високому рівні ландшафт . Ділянка огороджена дерев’яним парканом та туями. Заїзд на ділянку – з двох сторін • Паркінг на 2 авто • Бесідка 4*4м, літній будинок, технічне приміщення • Ділянка примикає до соснового лісу • Автоматичний полив всієї ділянки • Вуличне освітлення • Газ, світло, швидкісний Інтернет, септик, скважина (можна підключитись до місцевого централізованого водопостачання) • Тепла підлога на першому поверсі • Охоронна сигналізація (пульт) + цілодобова фізична охорона • Дім розташовано в садовому товаристві «Дружба» (Вишгородський район; МСТ Дружба, можна прописатись • До обвідного каналу Дніпра з пляжем та риболовлею - 7 хв пішки • До Дніпра та Київського моря – всього 1,5 км • Відстань до Києва – 40 км або годину комфортної їзди асфальтованими якісними дорогами • Всього 12 км їзди від КМ «Riviera Villas» та «Goodlife» • Супер пляж з соснами та березами в 5 хв ходьби
  15. Продам чудовий будинок в котеджному містечку Swisstown - 25 хв від Києва по Житомирській трасі. Закрита територія, охорона, власний ЖЕК. Будинок розташований в 50м від лісу - неймовріні панорами з тераси та сапльнів вам гарантовані! Тупікова вулиця, мінімум сусідів. Асфальтований під'їзд! Площа будинку - 276.9 м.кв, 2 поверхи, вбудований гараж. Будинок збудовано з цегли, накритий металочерепицею, встановлені якісні металопластикові вікна, броньовані двері з протизламними замками. Газовий котел, розводка опалення та електрики з підключенням до щитка. Скважина 70м., біосептик з переливом, 12 соток землі. Стан будинку "під чистове оздоблення". На території містечка є власний пляж для жителів, неймовірна природа та доброзичливі сусіди! Терміновий продаж - 130 тис долл.
  16. Наші ділянки чекають на вас. Від 9 соток!
  17. Друзі, В нас є ділянки площею від 9 соток до 25. Остання черга продажів. Вистачить не всім
×
×
  • Створити...