Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

beriva

Пользователи
  • Публікації

    5
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача beriva

  1. Доброго дня, панове. Щоби не плодити одинакових тем, хотів спитати тут. Гараж взимку дуже набирає вологу від грунту скоріш за все. Провітрювання при вході гаражу є. Отвір 10 см. Без примусової вентиляції. Влітку,навесні все одно вічуття великої вологості. Якшо поставити до прикладу коробку звичану картонну то через 2 дні відчувається шо вона "помякшала". Питання: яким способом і що можна зробити ВСЕРЕДИНІ приміщення щоби усунути цю проблему? Цікавить тільки внутрішні роботи і чи це дасть потрібний ефект. Копати грунт і досліджувати та ізолювати зовні дууже проблематично, через те шо приватна особа, до бетонної стіни якої прилягає гаражне приміщення не дає дозволу втручатись у "елітний ландшафт" території. Ну і це виллється в копійчину. Може є варіанти? Сподівають на допомогу панове. Приклад сирості.
  2. я тільки за, проте тоді треба піднімати кухню, а це буде занадто високо для дружини. є варіант поставити морозилку на балкон але чи вона переживе морози і перепади температури та вологи - сумніваюсь Добавлено через 2 минуты планування неточне. просто макет. Добавлено через 33 секунды а які моделі ви ставите? для прикладу?
  3. Переробили планування трохи зважаючи на коментарі. Так поки найбільше сподобалось. Відкрите питання - як правильно спланувати світло. Хочеться ЛЕД панелі (круглі) + додатково над столом. Жодних спотів. Що думаєте? Достатньо буде світла? І яка ймовірність "попасти" на постійну заміну цих панелей? Вони ж не довговічні. Хочеться легко міняти якшо вигорять. 1 2 3 Добавлено через 8 минут Це на всю квадратуру (підлога + стіни)?
  4. Доброго дня, панове. Покритикуйте, порадьте будь ласка якого типу освітлення вибирати якшо освітлення типу "споти" дуже небажане. Наразі найкритичніше кухня. Хочеться саме підвісні лампи (як на фото) але є підозра, що світла в такому варіанті не буде вистачати. А мало світла - це дуже погано. На самій кухні планується в робочій зоні лед стрічки. Зверху не хотілося б спотів взагалі, але мабуть без цього ніяк. Цікавить більше основне освітлення кухти. Як не переборщити з к-стю ламп.
×
×
  • Створити...