Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

GIV

Пользователи
  • Публікації

    7
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача GIV

  1. Дякую Периметр - мав на увазі балки металеві, які зверху на стовпах будуть приварені, які зєднують між собою стовпи по периметру тераси. А всередині периметру (в середині площини тераси) металеві лаги 60*40, щоб брус довжиною 6м мав опору і не провисав (брус поперек лаг)
  2. З металом визначився. Беру на стовпи 80*80*4, зверху на периметр 80*80*3, в середині 60*40*2. Потім на цей металевий каркас хочу настелити деревяну підлогу. То на метал потрібно давати деревяні балки і на них дошки? Якого січення деревяні балки потрібно давати?
  3. Де саме? Просто в Пінтерест шукати? Чи у Вас силка не відобразилась?
  4. Можливо, хтось поділиться досвідом під інші розміри тераси. Я вже самостійно прикину під свої.
  5. Снігової також особо не буде - щодня розчистити сніг (якщо він буде взагалі) не проблема. Точні розміри 6*4. Точки опори - стовпи по периметру кожних 1,5м., крім сторони, що прилягає до будинку (там засверлення металу в стіну). До периметру в середині (або зверху) приварені металеві лаги, на них деревяна підлога і все. Плюс перила неважкі (деревяні або з мінімальної труби типу 20*20). Можете підказати, якого січення ітовщини брати трубу для заливки стовпчиків і яку на обовязку по периметру (наварювати зверху на стовпчики)?
  6. Вікна, дах і т.п. нічого не буде. Просто відкрита тераса з перилами. Підлога деревяна. Тобто навантаження невелике. 1,5м. крок мало б бути нормально. Питання яку трубу ставити? Є спеціалісти, які можуть підказати?
  7. Доброго дня! Є бажання самому зробити терасу. Розмір 6*3, на висоті 1,6м. Планую металеві стовпчики по периметру з кроком 1,5м. (крім сторони до дотикається до будинку). Підкажіть якого січення брати профільну трубу на стовпчики? А яку на обвязку по периметру? Як їх зварювати: дотикати периметр збоку до стовпчиків чи накладати зверху на торець стовпчика? Буду дуже вдячний за поради.
×
×
  • Створити...