Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

GIV

Пользователи
  • Публікації

    7
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем GIV

  1. Дякую

    Периметр  - мав на увазі балки металеві, які зверху на стовпах будуть приварені, які зєднують між собою стовпи по периметру тераси.

    А всередині периметру (в  середині площини тераси) металеві лаги 60*40, щоб брус довжиною 6м мав опору і не провисав (брус поперек лаг)

  2. З металом визначився. Беру на стовпи 80*80*4, зверху на периметр 80*80*3, в середині 60*40*2.

    Потім на цей металевий каркас хочу настелити деревяну підлогу.

    То на метал потрібно давати деревяні балки і на них дошки?

    Якого січення деревяні балки потрібно давати?

     

  3. 23 часа назад, Vladimir2011 сказал:

    У вас основная нагрузка будет зимой-снеговая. Поэтому надо рассчитаь конструктив под эту нагрузку, (Киев-160 кг/м кв.)плюс собственный вес, плюс запас прочности хотя бы 20-25%. Для этого надо точные размеры, точки опоры, крепления, какая конструкция планируется, и по этим данным уже можно считать. Мы все металлоконструкции, которые делаем, сначала так просчитываем.

    Снігової також особо не буде - щодня розчистити сніг (якщо він буде взагалі) не проблема.

    Точні розміри 6*4. Точки опори - стовпи по периметру кожних 1,5м., крім сторони, що прилягає до будинку (там засверлення металу в стіну). 

    До периметру в середині (або зверху) приварені металеві лаги, на них деревяна підлога і все. Плюс перила неважкі (деревяні або з мінімальної труби типу 20*20).

    Можете підказати, якого січення ітовщини  брати трубу для заливки стовпчиків і яку на обовязку по периметру (наварювати зверху на стовпчики)?

  4. В 18.05.2022 в 12:37, Offroad сказал:

    На мій дилетантський погляд...

    1. Трохи б збільшив розмір, принаймні, ширину - в мене 2,8 м вийшло після облицювання, ІМХО вузькувато, оптимально десь від 3,2-3,2 м

    2. Крок опор великий - для короткої сторони може й піде (хоча, якщо збільшити ширину, то забагато), по довгій я б робив 1,2 м. Варити тільки зверху на торець стовпчика

    3. По січенню труби в нас тут є на форумі конструктори, треба питати в них - але перед цим треба розуміти, яка буде вага цієї конструкції (з чого підлога, вікна, дах), кут даху (снігові і вітрові навантаження)

    Вікна, дах і т.п. нічого не буде. Просто відкрита тераса з перилами. Підлога деревяна. Тобто навантаження невелике. 1,5м. крок мало б бути нормально. Питання яку трубу ставити? Є спеціалісти, які можуть підказати?

  5. Доброго дня!

     

    Є бажання самому зробити терасу.

    Розмір 6*3, на висоті 1,6м.

    Планую металеві стовпчики по периметру з кроком 1,5м. (крім сторони до дотикається до будинку).

    Підкажіть якого січення брати профільну трубу на стовпчики? А яку на обвязку по периметру? Як їх зварювати: дотикати периметр збоку до стовпчиків чи накладати зверху на торець стовпчика?

    Буду дуже вдячний за поради.

×
×
  • Створити...