Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Фуксія

Пользователи
  • Публікації

    15
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Откуда
    Київ
  • Пол
    Женский

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

Фуксія's Achievements

Интересующийся

Интересующийся (3/13)

  • 10 комментариев
  • Преданный форуму
  • Первый пост
  • Начинающий собеседник
  • Начало популярности

Recent Badges

2

Репутація

  1. Вітаю! Розкажіть, будь ласка, яку піч вибрали і як поставили? На ламінат закритий склом, что робили острівець з плитки?
  2. оо, такий варіант, як і у нас. Як поводить себе ламінат під склом? Бо у нас саме це головне питання - класти острівець з плитки чи просто закрити склом, як ви зробили. Варіант скла, звісно найбільш прийнятний і симпатичний, просто хвилюємось за ламінат.
  3. Дякую за ваш опис! Скажіть, будь ласка, у вас на підлозі плитка чи ламінат? І ТП водяна?
  4. Вітаю! Ми зараз на такому ж етапі, з якого ви починали) Скажіть, будь ласка, на пдлозі у вас плитка чи ламінат?
  5. Дякую за відповіді! Так, вирішили покласти у санвузли і коридор плитку, а у кухню/вітальню і спальні ламінат. Тепер саме складне - обрати якість/ціна/дизайн. Найбільше сподобався Parador, але досить дорогий((. Ще зацікавив Haro і Quick Step.
  6. Можна вас запитати, ви плитку лишили у санвузлах чи в коридорах теж? Я теж не люблю плитку на дотик, і саме складне це зараз вирішити як бути з об'єднаною кухнею/вітальнею. В зоні кухні всі рекомендують плитку, але це ділення пілог в кімнаті - мій страшний сон. І плиткою всю кімнату не хочеться. Як вам по відчуттям, дійсно сильно довше і прохолодніше в місцях де ламінат?
  7. Бо там вологість. А чому не вийде на гіпсову склохолст? всеодно не та рівність стіни? чи є інші причини?
  8. Щоб не створювати нову тему запитаю тут. Стіни з газобетону. В санвузлах і на кухні буде цементно-вапняна штукатурка, в кімнатах нас переконали на гіпсову (обидві машинні). Гіпсову ми вже бачили на об'єкті, дуже гладка і тому майстер каже, що одразу по ній можна буде клеїти склошпалери або просто шпалери. Так можна робити?
  9. Доброго дня! Дякую всім за корисну інформацію, яку я знайшла на цьому форумі! Є одноповерховий будинок, який потребує засклення. Вікна досить звичайних розмірів саме велике 1600*1600. Вихід на терасу 2100*1600. Зовнішнє ламінування. Питання такі: 1. Армування вікон 1,5мм чи 2мм? Питаю, бо дехто прораховує виключно 2мм (через ламінування), дехто 1,5 вважає достатнім. 2. Блок виходу на терасу. Дуже хотілося б мати москітку сітку, так як плануємо лише одну створку, а комах влітку багато. Можливо у когось є досвід і поради щодо того, який варіант дверей краще себе проявить у часі: балконний чи силовий? 3. Протизламна фурнітаура. Яка вона буває, чи є в ній дійсно сенс? 4. Так як бюджет має значення, особливо у ситуації значного здорожчання, розглядаємо такі профілі: Рехау, КВЕ, що ще в цій ціновій категорії може бути? 5. Ну і саме цікаве, це не самі профілі, а надійний надавач послуг при розумній ціні. Мене лякають як надто високі ціни, так і значно нижчі (не розумію чому, здається щось недороблять). 6. Якщо в будинку наразі є лише стіни і неутеплений дах, наскільки доцільно склити його на зиму? Чи варто дочекатися весни? 7. На що звертати увагу в комерційниї пропозиціях? Вдячна @Яло і @Алік за досить детальні консультації. Якщо хтось з форумчан має відгуки по київському регіону, буду вдячна за рекомендації тут або в особисті.
  10. Шановний @apxitektop підкажіть, будь ласка. Придбали ділянку з призначенням "Для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) для будівництва і обслуговування жилого будинку", подали документи на будпаспорт. Нам відмовили, посилаючись на те, що ділянка знаходиться в межах санітарно-захисної зони кладовища. Проте будинки звісно на вулиці є, і значно ближче до кладовища.
  11. Доброго дня! Планується будівництво одноповерхового будинку з газоблоку Д400 400мм. Внутрішні несучі стіни і простінки з цегли. Які варіанти зовнішньої і внутрішньої штукатурки рекомендуєте?
  12. А є десь окрема тема з вашим проектом чи етапами реалізації? Маємо подібний запит, але поки знаходимось на стадії пошуку архітектора.
×
×
  • Створити...