Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

stpuh

Пользователи
  • Публікації

    48
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Про stpuh

  • День народження 15.09.75

Персональная информация

  • Имя
    Віталій
  • Откуда
    Тернопіль
  • Автомобиль
    Renault Laguna
  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

stpuh's Achievements

Форумчанин

Форумчанин (4/13)

  • Преданный форуму
  • Первый пост
  • 10 комментариев
  • Начало популярности
  • Уже неделю на форуме

Recent Badges

33

Репутація

  1. Купіть www.deyeinverter.com/product/hybrid-inverter-1/sun3-3-6-5-6ksg04lp1-3-6kw-single-phase.html на алі бабі 5квт 700 доларів плюс доставка і розтаможка вийде 1000доларів, але це вже якість. Або у нас бачив 5квт продають по 1200доларів.
  2. В налаштуваннях інвертора пункт меню 5, є пункт lib то налаштування заряду для вашого типу батарей.
  3. Замітив якщо між флоат і бульк різниця у вольт то він більше відпочиває, якщо різниця менше одного вольта то воно постійно заряджає і розряджає наприклад +1.5а пів хвилини потім -1.5а пів хвилини. А при різниці у вольт зарядить до вказаної напруги і відключається.
  4. На вході PV у мене стоїть панелей на 5квт. У мене теж інвертор 4.2квт і jk bms, розкажіть як організувати між ними зв'язок. Дякую.
  5. Через сайт dessmonitor є можливість залити прошивку, меню device up device, також є можливість відправляти команди меню device debug, але ще питання чи воно працює і що воно буде шити wifi модуль чи інвертор
  6. Хоть розкажіть процес підключення до інвертора, через ві фі чи шнур є спеціальний?
  7. Ост що пише китаєць Sir, after communicating with the technical department, we understand: 26 settings - fast charging voltage just let the inverter charge the battery with this voltage value, the battery voltage cannot reach this value. 27 settings - the floating charge voltage is equivalent to the voltage value of the battery when it is fully charged, only this value can charge the battery to the corresponding set voltage value. So from their point of view the inverter is functioning normally and there is no need to update the firmware, and it should be the situation even if it is updated. Хтось може це розтлумачити?
  8. Можете поділитися цим програмним забезпеченням і інструкцією яку надали для виправлення, попробую свого поковиряти. stpuh2@gmail.com
  9. Доброго дня. З'ясував що мій інвертор POW-HVM4.2M-24V не заряджає до напруги вказаній у пункті налаштувань 26 Bulk charging voltage(28.4в.). Заряд йде до напруги вказаній у пункті меню 27 floating charging voltage(27.2в.). Налаштування типу акамулятора в пункті меню 5 обрано USE. Розряджав акамулятор до 26.3в. потім він заряджається до 27.2в. і відключає заряд. Допоможіть, що з цим робити?
  10. Доброго дня, може кому треба, новий балансир 24в. брав собі так як планував кислотні акб, тепер замовив ліфери треба інший купувати.
  11. Ви уже встановили 4.2? Хочу взнати стосовно індекації при віддачі в мережу в інструкції пише що повинен мигати значок chg і inv/ac світитися, щось у мене не мигає значок chg а мигає піктограма мережі ті стовпи з дротами мигають. 20230224_082054.mp4 20230224_081638.mp4
  12. Під час генерації вище 800ват включається обдув і майже постійно працює, хоть і покази температур низькі, а так працює норм, при зникнені мережі генерацію знижує до рівня споживання, було по хаті споживання ват 200 він тримав 200 включився глибинний насос підскочило споживання до 900 він підняв до 900 скачка напруги не було, шустринько все робить. Порівняти виробіток між моїм мереживним інвертором sma і цим ще не можу так як у нас сонця майже нема, в генерацію цей стає швидше за мережевого. Для генерації не забудьте включити режим гібрид у пункті 37 та у пункті 38 поставити всі 16 ампер, у цьому пункті обмежується генерація чим менше ампер ставите тим менше з поля він бере (зрізає).
  13. Виставив режим SUB спочатку сонце потім мережа, акб ще не маю планую купляти звичайні автомобільні то ж режим SBU не для мене. Інвертор POW-HVM-4.2М-24V.
×
×
  • Створити...