Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

fyntik

Пользователи
  • Публікації

    8
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Женский

fyntik's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

1

Репутація

  1. Добрий вечір! Порадьте Будь ласка яку краще супердефузійну мембрану для гідроізоляції чи що краще купити (криша металопрофіль)? наперед Дякую! і ще яку пароізоляції під мінвату? хочу утеплити мінватою (раніше на форумі мені порадили рокмін або парок) ппу трохи мені задорого.
  2. Добрий вечір! Хотіла запитати чи можна поміняти гідроізоляцію на супердифузійну мембрану якщо вже стоїть криша? Чи обовязково потрібно знімати всю бляху. Бо сказали що потрібно поміняти і потрібно повністю розбирати.
  3. Добрий вечір! ще хотіла Вас запитиати: в мене криша профнастил і під нею є гідроізоляція і зараз в нас йдуть дощі і я обнаружила в деяких місцях протікає. Що мені зробити розрізати гідроізоляцію найти де тече запінити і будівельним скотчем заклеяти гідроізоляцію? шви проклеюються будівельним скотчем?
  4. Добрий день! такий утеплювач може бути для мансарди? Скажить Будь ласка !
  5. Скажіть Будь ласка, який тоді краще утеплювач дати на мансарду щоб було екологічно і по ціні тому що там буде жити дочка з маленькою дитиною
  6. Добрий день! хочу утеплити мансарду мені запропонували Неман + настоящий утеплитель Білоруського в-ва. Скажіть Будь ласка чи він підійде як утеплювач для мансарди скатна ломана криша?
  7. Добрий день! хочу утеплити мансарду мені запропонували Неман + настоящий утеплитель Білорусь кого в-ва. Скажіть Будь ласка чи він підійде як утеплювач для мансарди скатна ломана криша?
×
×
  • Створити...