Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

gainst

Пользователи
  • Публікації

    26
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Откуда
    киев

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

gainst's Achievements

Форумчанин

Форумчанин (4/13)

  • Начало популярности
  • Начинающий собеседник
  • Первый пост
  • 10 комментариев
  • Преданный форуму

Recent Badges

1

Репутація

  1. gainst

    хочу газон!

    тобто зараз вже пізно, якісь добрива/фунгіциди вносити? так?
  2. gainst

    хочу газон!

    Привіт. Підкажіть чи потрібно внести зараз якісь добрива/фунгіциди для газону і туй? (Київ) За літо вносив разів декілька разів NPK 12 11 18, і в липні: Engio, Фалькон, Plantafol, Brexil. Зараз газон виглядає втомленим...
  3. Залишилось 10 мішків якісного клею для плитки Cemfix 203 Premium по 25кг. Самовивіз район метро Нивки. Віддам по 290грн/шт. (в магазині 390-490грн/шт.) - тепла підлога - морозостійкий - високоеластичний - внутр і зовн роботи - S1 C2T 3K4 Детальніше: Детальний опис товару
  4. gainst

    хочу газон!

    Ось мої крильчатка та гранули. Здається мені, що проблема полосатості в тому, що з одніэї сторони випадає більше гранул ніж з іншої. Не зрозуміло тільки чому так. Яка у вас сівалка?
  5. gainst

    хочу газон!

    може є якийсь секрет? Насипю в сіялку по вазі приблизно стільки скільки поотрібно на квадратуру. Виставляю режим при якому буде наприклад 2кг/сотка. і йду ряд за рядом наїжджаючи трохи на попередній ряд (приблизно на ширину колеса). ЩЯРНТ ?
  6. gainst

    хочу газон!

    Враховуючи NPK 12 11 18, вік газхону 2-3 місяці і обєм внесення 2кг/сотка (навіть якщо нерівномірно) можна підпалити траву ? Чи це скоріше за все недовнесено на жовтих участках... Вже не знаю які варіанти продумувати.
  7. gainst

    хочу газон!

    Ще першого разу я по інструкції обрав правильний режим шляхом проходу по бумажці і тд. Як внесення може бути нерівномірним через одну полосу якщо режим однаковий весь час на всіх полосах...? Розбирав сіялку - там не має до чого доколупатися. Маховик крутиться від колес і через отвори висипається добриво. Може справа в розмірі гранул, але щоб так рівномірно... Хіба треба щоб з однієї сторони сівалки були засипані дрібні кульки, а з іншої - більші. і тоді може бути нерівномірність. Але там же в пакеті все в перемішку.
  8. gainst

    хочу газон!

    В мене схожа проблема. 01/06 - посіяв газон. 01/07 - купив YaraMila Complex 12 11 18 та удобрив. Приблизно 3кг на сотку. Зявились полоси. В загальному газон "приунив" і пожовтів порівняно з тим, як ріс до цього. З часом ніби трохи відійшов, але явно щось йому не вистачало. 01/08 - ризикнув знову удобрити, але зменшив до 2-2.2кг/сотка. і змінив напрямок на 90град, щоб було точно зрозуміло, що проблема через добриво/сіялку/процес, а не косарку наприклад і тд. Знову зявилися полоси... саме по маршруту сівалки. Сфотографував. Вносив за допомогою сіялки. Проходив "змійкою". Тобто задом не ходив. Допоможіть зрозуміти в чому проблема та з чим звязана така полосатість - ряд норма, ряд жовтіє і тд... ? Також якщо придивитися в верхній правий кут - видно, що там на куску десь 1х2метра трава росте дуже гарно і в 2-3 рази швидше ніж скрізь... Автополив є.
  9. підкажіть, будь ласка, скільки орієнтовно літр/мл розчину йде на 1десяток туй смарагд висотою 1.7-2м при обробці по кроні?
  10. Допоможіть з проблемою, котел Viallant eloBlock VE 12/14 не включаэться взагалі. Навіть не засвічуэться екран. Жоден LED на платі не світиться. Фаза та нуль до плати доходять, запобіжник на платі цілий. На вході в будинок по зубру на кожну фазу. Котел працював всю ніч, вранці виключили вручну (сухий контакт). Ввечері вже не включався. Стрибків напруги ніби не було, аварійних відключень також, зачіпок не маю... Що ще можна перевірити?
  11. Насос щойно прокрутив - був закисший. Фільтр чистий. Запайка виключена на 99,9% - всі труби паялися з мітками і контролем. Зараз ніби пішла нормальна циркуляція. Ввечері включу - буду перевіряти і залишу наніч. Дякую.
  12. Дякую за відповідь. Так, картина відразу після пуску. Злякало наступне: 1) котел 2хв працюэ і 2хв відпочиваэ – тактуэ. Хоча логічно, напевно, щоб працював постійно (чи хоча б декілька годин спочатку) враховуючи холодний будинок... 2) t1 швидко піднімаэться, а t3 низька - не зрозумілий шлях гарячого теплоносія. Складаэться, можливо дилетантське, враження, що обратка з т4 підпираэ т3 і носій з т1 туди вже "не влазить"... Тобто ніби гарячий теплоносій не може по якійсь причині спокійно попасти з т1 в т3. При холодному будинку ці сценарії можуть бути нормою?
  13. Буду вдячний за допомогу в цій, як ярозумію, поширеній проблемі. Постарався все максимально детально проілюструвати і описати для зручності розуміння. Ввідні дані: Будинок 2 поверхи. Тільки ТП. Котел Viallant 12/14. На коженому поверсі по коллектору ТП. Згідно фото на кожен поверх свій окремий насос Grundfos UPS 25-40 і гідрострілка перед ними. 1поверх - 555 метрів 16 труби (контури по 50-70метрів). 2поверх - 306 метрів 16 труби (контури по 50-60метрів). Витратоміри налаштовані пропорційно до довжин контурів. Проблема: – При включених дод. насосах (навіть на перших швидкостях) – висока температура t1 в той же час низька температура t3. Ця ж висока температура t1 під котлом відразу на виході з котлу – на крані – він гарячий. – Якщо дод. насоси виключити – кран на виході з котлу за декілька секунд на дотик стаэ прохолодним. t1 спочатку починаэ різко зменшуватися, але через хвилину починаэ так само швидко зростати. t на дисплеї колту на очах зростаэ і котел починаэ так само тактувати. Крім цього при виключених дод. насосах проток на колекторах ТП, судячи по витратомірам, – нульовий. Котел постійно тактуэ і для хоч якогось опалення знаходиться на високій робочій температурі близько 70-80град С. Зміна шв. режимів дод. насосів і насосу в котлі (через меню) ні до чого не привели. В автоматичному режимі насос в котлі, таке враження, що постійно працюэ на 15%. Вручну поставити на 100% нічого не змінюэ. Моэ розуміння: Наскільки я розібрався – проблема у тому, що Q1<q1+q2 в результатчі чого гідрострілка працюэ в неправильному режимі... Підкажіть як виправити ситуацію?
  14. Увидел что рекомендуют Киевстрой - заказал позавчера доставку 12м3 бетона на сегодня на 10утра. Сегодня утром собрал рабочих, в 9.30 звоню, чтобы уточнить на сколько часов ждать миксер. С 5-го раза дозвонился логисту 0972111111 - говорит бетон будет около 11.00 - ну ОК. Звоню в 10.30 - трубку берет новый логист, который заступил на смену, за обещание о доставке на 11утра ничего не знает. Говорит бетон сегодня возможно будет, а может и нет! Ничего конкретно сказать не может! На вопрос почему не предупредили - молчит. Женщина-менеджер 0677415330 пару часов вне зоны. Позже менеджер появляется в сети, объясняю ей ситуацию - обещает перезвонить и из сети пропадает. Итого никто ни разу так и не перезвонил, миксера не приехали, рабочие прождали пол дня и по домам - день выброшен. Если уважаете себя и цените свое время - Киевстрой Київбуд не ваш выбор!
×
×
  • Створити...