Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

max.wovchenko

Пользователи
  • Публікації

    3
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача max.wovchenko

  1. Повідомляємо про початок продажу галузевих прикладних рішень "BAS Будівництво. Бухгалтерія". Рішення "BAS Будівництво. Бухгалтерія" призначені для ведення бухгалтерського і податкового обліку на підприємствах будівельної галузі і дозволяє автоматизувати повний інвестиційний цикл діяльності підприємств інвестора, замовника або підрядника. Програма включає специфічні галузеві механізми і всю функціональність рішення "BAS Бухгалтерія" Програмний продукт постачається в електронному вигляді. В комплект поставки входять всі необхідні дистрибутиви, документація, набор пін-кодів, реєстраційна анкета і користувацька угода. Можно придбати основну поставку програмного продукту разом з клієнтськими і серверними ліцензіями. Підтримка конфігурації "BAS Будівництво. Бухгалтерія" здійснюється компанією "ІМПУЛЬС-ІВЦ" з 09:00 до 17:30 за київським часом, окрім субот, неділь та святкових днів. ∙ телефон лінії консультацій: +380 (44) 383-03-73; ∙ адреса електронної пошти: lesi@impuls-ivc.ua.
  2. Компанія ІМПУЛЬС-ІВЦ являється системним інтегратором компьютерної техніки таких виробників, якFujitsu Technology Solutions, HP, Panasonic, APC. У нас можна замовити встановлення компютерної техніки (у тому числі складних обчислювальних комплексів, серверного обладнання); встановлення та інтеграцію програмного забезпечення; також наша компанія пропонує встановлення програмного забезпечення для бухгалтерської звітности, зокрема розробок на базі 1С, BAS Документообіг, BAS Управління підприємством. Виконуємо супровід та интеграцію програми BAS Документообіг с іншими програмними продуктами, такими как УТП,ЗУП, УВП, ERP... Більше інформації на сайті компанії "ІМПУЛЬС-ІВЦ" чи за телефоном у Києві +38 (044) 383-03-73
  3. Вітаю. Макс. Ми створюємо та встановлюємо програмне забезпечення для бухгалтерського супроводу в будівельній галузі. Цікаво запропонувати свої послуги на одному із найбільших форумів держави.
×
×
  • Створити...