Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Irina_Trofimova

Пользователи
  • Публікації

    6
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Irina_Trofimova

  1. Брати краще однорічку ,в них більш міцна корнева система. В Україні є офіційний постачальник саджанців грецького горіха ,що видає сертифікат якості та сортовідповідності. Замовити можна на офіційному сайті . Замовляючи тут можна бути впевненому в якості, бо саджанці дійсно сортовідповідні ,а не сіянці сортоформ, як у інших розрекламованих не офіційних постачальників.
  2. Садіть краще ІНТР ,або Пісчанський. Є французький сорт Фернор (аналог Чендлера, але морозостійкий до -32). Схема посадки краще 8*8. Замовити можна в Центрі Промислового горіхівнитства та виноградарства (nutscentre.com). У них саджанці високої якості і разом із замовленням можна отримати сертифікат сортовідповідності та технологічну карту по догляду за культурою поетапно. Добавлено через 11 минут Посадіть кілька саджанців грецького горіха ІНТР. Схема посадки 8*8. В промислове плодоношення вступають на 5-6 рік, урожай від 40кг / дерево. Замовити можна на офіційному сайті Характеристики плодів: Великоплідний, типу «бомби». Вихід ядра - 43%. Ядро витягується легко. шкаралупа тонка
  3. Irina_Trofimova

    саженец ореха

    "Центр Промислового горіхівнитства та виноградарства nutscentre.com https://www.facebook.com/nutscentre/ розпочав збір замовлень на саджанці грецького горіха! Вся продукція якісна та сертифікована! При купівлі посадкового матеріалу ми надаємо копії ""Висновки про чистоту сорту"", яку видає незалежна лабараторія ""ін вітро ПЛАНТ"", при необхідності надаємо копію Товарного і Сортового сертифіката. При замовленні скажіть, що хочете отримати документи і ми відправимо їх замість з товаром. Є сорти ІНТР, Пісчанський, Фернор, Яровський, Черновецький1 та багато інших. Детально про сорти на офіційному сайті."
  4. Дивлячись з якою метою купуєте саджанці. Для плодового, промислового саду підійде ІНТР, Пісчанський ,Яблунівський, Фернор. Головне щоб була максимально збережена корнева система при транспортуванні. І звичайно купувати потрібно в сертифікованого та офіційного постачальника. При замовленні повинен бути документ про сортовідповідність. В Україні я знаю лише один центр ,який відповідає цим вимогам та є сертифікованим - Центр промислового Горіхівнитства та Виноградарства. Добавлено через 7 минут Раджу Вам середньорослі сорта ІНТР та Пісчанський. Якщо купити однорічний саджанець то на 3й рік вже буде плодоносити. Замовити можна на офіційному сайті nutscentre.com. Вони є єдиний сертифікований розплідник в Україні грецького горіха і при замовленні отримаєте всі необхідні сертифікати про якість та сортовідповідність.
  5. Для купівлі саджанців/сіянців грецького горіха рекомендую Центр Промислового Горіхівнитства та Виноградарства. Вони є офіційним розплідником горіхового маточного саду в Україні ,при купівлі видається сертифікат сортовідповідності саджанців. Детальна інформаця є на їх офіційному сайті. Діє доставка новою поштою по всій Україні.
×
×
  • Створити...