Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

demchik.m

Пользователи
  • Публікації

    6
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача demchik.m

  1. Де краще робити? В якій компанії? Можете порекомендувати?
  2. Свистьож в чому? В аналізі води? засипка ecomix в мішку з оранжевим написом Нє, не варік взагалі: 1. Місця немає на ділянці (всього 3 сотки) 2. Перебивати існуючу? Не знаю чи роблять таке і чи доцільно. Не вивчав це питання 3. газон рулонний, фемка і всі інші благоустрої вже зроблені. Окупність буде точно не 5 років))
  3. Згоден, думаю в налаштуванні також є проблема Місяць назад
  4. Всім привіт. Маю таку проблему: будинок, скважина 55 метрів, насос десь на 50-52 +/- (паспорта на скважину немає), використовую наступні фільтри: - самоочисний (грубої очистки) - 2 поліпропіленових - 1 вугілтний - кабінет очистки екософт екомікс здав аналіз води після цих всіх фільтрів - дуже багато заліза і каламутність, аналіз прикладаю. Зараз фільтра поліпропіленові міняю кожні 2 тижня. Що порадите щоб позбавитись від заліза? Для наглядності додаю фото стану попіпропіленових фільтрів які я не міняв 3 місяці.
  5. Первое приветственное сообщение) Меня зовут Макс, живу в Киеве 4 года и в строительстве абсолютно ничего не понимаю. Знаю что кирпичи кирпичного цвета (обычно) и из них строят дома)) Вообщем купили мы дом в Чабанах (соседи привет) и потихоньку начинаем познавать азы строительства, но больше как спонсоры этого мероприятия))
×
×
  • Створити...