Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

ptarik

Пользователи
  • Публікації

    24
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

ptarik's Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

10

Репутація

  1. Як тоді має виглядати пиріг утеплення ? На підлогу постелити гідробарєр тотім вату і зверху паробарєр, заодно захист від пилу буде?
  2. Дякую за допомогу. Я також думав, що воно тепле, але чого так тоді тепло на мансарді, думав, що через стелю тепло попадає нагору? Чи це нормальний перепад 19 гр. знизу на горі 12-13гр. ?
  3. Сходова повністю ізольована, двері добрі на 2 поверху. Мансарда поки що не планується для проживання. Також вата має виконати роль звукоізоляції в подальшому, коли буде заселено 2 поверх. Мета зараз економія енергоресурсів на даному етапі.
  4. Вітаю. Будинок 2 поверховий, 2 поверх мансардний. Газобетон 375мм, фасад без утеплення, оздоблений силікат-силіконовою штукатуркою -баранеком. Перекриття 1-го поверху так звана "терріва" (пустотілі блоки між бетонними балками), яка залита беттоною стяжкою 5см. 2 поверх на даний час нежилий. Мансарда утеплена ватою 15см. Взимку при температурі 19 - 20гр. на 1-му поверху - на другому (без будь якого опалення) дуже тепло 12-13 гр. Хочу на підлогу 2-го поверху давати лаги 5см, між ними ватою утеплити. Підскажіть будь ласка як правильно зробити (гідробарєр-вата-паробарєр) пиріг утеплення. Чи буде менше споживання газу, за рахунок так званого утеплення стелі? Дякую.
  5. Аналогічно. Брали кредит на початку квітня у "Укргазбанк"
  6. Все аналогічно і у мене. Стіни газоблок 400мм без утеплювача, перекриття - теріва, дах мансарди утеплений 150мм вати. Другий поверх нежилий - без опалення. Якщо на першому 19-20гр. то на другому -+12гр.
  7. Вітаю. Є гарні новини, у п'ятницю (через 3 години після мого посту) прийшла компенсація, правда не вся 5500 грн, а повинні були повернути 8000 грн. Через годину ще докинули 1000 грн. Зайшли до банку вони підтвердили та пообіцяли різницю доплатити протягом 1-2 тижнів. Отаке, якщо відверто то я вже не надіявся. Тому в кого така ситуація штурмуйте листами банк та Держенерго, гарячу лінію кабміну, що ми робили щомісяця з квітня цього року. Дякую всім хто хотів нам допомогти..
  8. Вітаю. Вже наступного місяця буде річниця як взяли кредит. Від квітня пишемо до банку та енергоефективності з проханням повернути недоплачене. Від них лише відписки, що банк не подавав уточнених реєстрів, а банк кленеться що щомісяця шле їм. Допоможіть будь ласка у кого є можливість в Держенерго взнати правду та повернути гроші. Буду дуже вдячний.
  9. Ощад 2 рази відправляв на "Держенерго" (січень та квітень 2016р.). поки глухо. Держенерго відписав, що все повернули (як подали в Ощаді 30%).
  10. Вітаю. Вже 6 місяців боремося за повернення різниці (повернули 30%, а не 70%). Деженергоефективності футболить на Ощадбанк, а ті у звотньому напрямку. У когось було схоже?
  11. Накаркав собі. Прийшла смс що гроші повернуто. Платив 25.04. Видно щось та у Ощаді, або щось з Приватом. До того 4 місяці було все ок.
  12. Так вони мене в Ощаді і попереджали, що гороші йдуть довго до них. Плачу тиждень до своєї дати сплати кредиту.
  13. У Вас схожа ситуація ? Вам "доповернули" решту ? Що таке реєстраційний номер?
  14. У мене схожа ситуація. Кредит брали в жовтні 2015р. (субсидія -70%). Повернули кошти у грудні 2015р. Але... тільки -30%. На питання чому? Відповіли що помилилися в реєстрі. Коли цього року відновили програму то кажуть, що подали коригуючий реєстр. Вже 2 місяці минуло. Може в когось таке було. Що робити? (Кредит від Ощаду).
×
×
  • Створити...