Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

ptarik

Пользователи
  • Публікації

    24
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем ptarik

  1. временной ватой очень даже логично

    Як тоді має виглядати пиріг утеплення ? На підлогу постелити гідробарєр тотім вату і зверху паробарєр, заодно захист від пилу буде?

  2. У вас же вроде хорошее и теплое перекрытие со стяжкой

    Дякую за допомогу. Я також думав, що воно тепле, але чого так тоді тепло на мансарді, думав, що через стелю тепло попадає нагору? Чи це нормальний перепад 19 гр. знизу на горі 12-13гр. ?

  3. Сходова повністю ізольована, двері добрі на 2 поверху. Мансарда поки що не планується для проживання. Також вата має виконати роль звукоізоляції в подальшому, коли буде заселено 2 поверх. Мета зараз економія енергоресурсів на даному етапі.
  4. Вітаю. Будинок 2 поверховий, 2 поверх мансардний. Газобетон 375мм, фасад без утеплення, оздоблений силікат-силіконовою штукатуркою -баранеком. Перекриття 1-го поверху так звана "терріва" (пустотілі блоки між бетонними балками), яка залита беттоною стяжкою 5см. 2 поверх на даний час нежилий. Мансарда утеплена ватою 15см. Взимку при температурі 19 - 20гр. на 1-му поверху - на другому (без будь якого опалення) дуже тепло 12-13 гр. Хочу на підлогу 2-го поверху давати лаги 5см, між ними ватою утеплити. Підскажіть будь ласка як правильно зробити (гідробарєр-вата-паробарєр) пиріг утеплення. Чи буде менше споживання газу, за рахунок так званого утеплення стелі? Дякую.
  5. У меня такое же перекрытие+ холодный чердак. На 2 -м этаже без отопления температура +- 14 град. Только за счет первого этажа.

    Что то с вашей мансардой не так.

     

    Утеплять перекрытие между жилими этажами глупо( имхо).

     

    Все аналогічно і у мене.

    Стіни газоблок 400мм без утеплювача,

    перекриття - теріва,

    дах мансарди утеплений 150мм вати.

    Другий поверх нежилий - без опалення.

    Якщо на першому 19-20гр. то на другому -+12гр.

    • Лайк 1
  6. В чому проблема відповідачами визначити обох? А вже в ході справи в суді нехай кожен доведе що проблема не в ньому.

    Хоча справа як мені імхується гнила. Гроші отримати дуууже важко.

    Значиться з державою гратись більше не буду. ТП 1000000% зроблю без пряників, фасад і котельню скоріш за все також.

     

    Вітаю. Є гарні новини, у п'ятницю (через 3 години після мого посту) прийшла компенсація, правда не вся 5500 грн, а повинні були повернути 8000 грн. Через годину ще докинули 1000 грн. Зайшли до банку вони підтвердили та пообіцяли різницю доплатити протягом 1-2 тижнів. Отаке, якщо відверто то я вже не надіявся. Тому в кого така ситуація штурмуйте листами банк та Держенерго, гарячу лінію кабміну, що ми робили щомісяця з квітня цього року. Дякую всім хто хотів нам допомогти..

    • Лайк 2
  7. У мене схожа ситуація. Кредит брали в жовтні 2015р. (субсидія -70%). Повернули кошти у грудні 2015р. Але... тільки -30%. На питання чому? Відповіли що помилилися в реєстрі. Коли цього року відновили програму то кажуть, що подали коригуючий реєстр. Вже 2 місяці минуло. Може в когось таке було. Що робити? (Кредит від Ощаду).

    Вітаю. Вже наступного місяця буде річниця як взяли кредит. Від квітня пишемо до банку та енергоефективності з проханням повернути недоплачене. Від них лише відписки, що банк не подавав уточнених реєстрів, а банк кленеться що щомісяця шле їм. Допоможіть будь ласка у кого є можливість в Держенерго взнати правду та повернути гроші. Буду дуже вдячний.

  8. На тепловой насос - дают компенсацию.

    П.С. Электрика получается в т.ч. из угля, а у нас с ним не очень....

     

    Добавлено через 2 минуты

     

     

    Ну не знаю - мы пока только раз недавно подали. Да и задержка с началом кредитования в этом году связана с тем, что Держэнерго не хотели оплачивать эти 40% которые Ощад не указал. Должны были договориться

    А повернули ці 40% держенерго чи ні?

  9. На электрокотел кредит не дадут. Ну дать можно, но компенсации не будет. Остальное Вам объяснили

     

    Добавлено через 1 минуту

     

     

    Есть такая проблема. В ближайшее время Вам должны вернуть 40%. По крайней мере уточняющие списки затребовали...

    Ощад 2 рази відправляв на "Держенерго" (січень та квітень 2016р.). поки глухо. Держенерго відписав, що все повернули (як подали в Ощаді 30%).

  10. Так вони мене в Ощаді і попереджали, що гороші йдуть довго до них. Плачу тиждень до своєї дати сплати кредиту.

     

    Накаркав собі. Прийшла смс що гроші повернуто. Платив 25.04. Видно щось та у Ощаді, або щось з Приватом. До того 4 місяці було все ок.

  11. от и я попробовал... уже 4й день деньги сняты с приватбанка и не дошли до ощадбанка... Приватбанк просит ждать, мол 3 дня по ихнему еще не прошло... Абзац, 21век, 3 дня безнал идет.

    Так вони мене в Ощаді і попереджали, що гороші йдуть довго до них. Плачу тиждень до своєї дати сплати кредиту.

  12. В мене був не "коригуючий реєст" а "уточнюючі списки" в цьому році. Якщо вам мають ще доплатити тоді спитайте в банку свій реєстраційний номер.

     

    У Вас схожа ситуація ? Вам "доповернули" решту ? Що таке реєстраційний номер?

  13. Продолжение моей истории, кредит на окна по субсидии под -70%. Компенсации еще нет! Кредит оформляли 28 октября 2015г. В списки "Держенергоефективности" банк подал только в феврале этого года 18 числа. Если считать два месяца от 18.02.2016 то деньги должны были уже прийти но их до сих пор нет! Вот цитата ответа от "Держенергоефективности" мне на почту:

    Враховуючи, що публічним акціонерним товариством «Державний ощадний банк України» за кредитним договором

    Марію Петрівну

    було включено до зведеного реєстру позичальників у 2016 році (за наданою Вами інформацією реєстраційний номер

    від 18 02 2016)

    частину суми кредиту (відшкодування) буде перераховано Вам у поточному бюджетному році.

    Это значит деньги могут и в конце года прийти. Всем кто брали до меня и после уже получили. Не пойму они так только по субсидии тянут или как еще можно объяснить?

    У мене схожа ситуація. Кредит брали в жовтні 2015р. (субсидія -70%). Повернули кошти у грудні 2015р. Але... тільки -30%. На питання чому? Відповіли що помилилися в реєстрі. Коли цього року відновили програму то кажуть, що подали коригуючий реєстр. Вже 2 місяці минуло. Може в когось таке було. Що робити? (Кредит від Ощаду).

  14. то есть достаточно перебросить на текущий счет денег, а дальше Ощад сам спишет кредит, так выходит? Абзац... так просто, почему ж колл-центр на морозе.

    Мені в Ощаді так само казали, що краще приходьте в касу, бо через інтернет комісії всякі будуть знімати. Так знімають (3грн бере Приват), але це вартує тих мук, які треба пережити в чергах до їхніх кас.

  15. Вы в Ощад24 видете не только карточные счета? Есть возможность перекинуть в Ощад24 деньги на текущий счет с которого списывают погашение на кредит. Если не получится - то Вы можете сделать платеж в любом банке Украины на реквизиты Вашего счета: указать МФО отделения, ваш ЗКПО (идент. код) и №счета. Все просто хотя и сложнее чем в том же Привате :)

     

    Аналогічно роблю вже 3 місяці. Плачу через приват 24 (платежі по Україні). Реквізити (№ рахунку і т.д.) беру зі своєї квитанції, яку заплатив перший платіж через касу ощадбанку, вистоявши у черзі 1 годину. Проплати проходять регулярно - перевіряв, звонивши їм.

    • Лайк 1
  16. Мы переводим из садового в жилой. Голова с/рады пригласил с паспортом для регистрации сразу после перевода (сказал, дальше можете дооформлять в регистрационной, а "прописку" поставим). Если у Вас нет регистрации в паспорте сможет ли регистрационная с ним работать? Они вообще-то сейчас переименовываются в Департамент держ. регистрации.

    Сільська рада повідомила, що вони вже реєстрацією не займаються. Відправили у новостворену Державну реєстраційну службу. Питання чи ця новостворена організація пропише мене в моєму будинку без оформленого права власності на нього.

  17. Вітаю. Допоможіть будь ласка прояснити наступне:

    - Чи можу я прописатися в новозбудованому будинку, який зданий до експлуатації (є зареєстрована декларація про ввід до експлуатації, с/р та МЗНС повідомлені, с/р надала адрес будинку) ?

    - Чи потрібно спочатку отримати акт на право власності в реєстраційній службі, а лише потім можливо приписатися в будинку? Дякую.

  18. Щоб не помилитись користуйтесь першоджерелом

    14. Замовник зобов'язаний протягом семи календарних днів з дня прийняття в експлуатацію об'єкта:

    подати копію декларації або сертифіката місцевому органу виконавчої влади або органу місцевого самоврядування за місцезнаходженням об'єкта для подання такими органами інформації про прийнятий в експлуатацію об'єкт до органу державної статистики за формами, передбаченими звітно-статистичною документацією;

    поінформувати державні органи у сфері пожежної та техногенної безпеки про введення в експлуатацію об'єкта.

     

     

    Відповідно міська/селищна рада + ДСНС

     

    Добавлено через 1 минуту

    ДСНС можна повідомити в довільній формі або скористайтесь уже придуманими шаблонами, на форумі багато разів викладали

    Дайте будь ласка посилання на зразки листів - повідомлень у сільську рад та пожежникам. Шукав на форуму не зміг знайти. Бо біда вже з термінами, затверджена декларація від 07.07.14р. прийшла сьогодні поштою 15.07.14р.

×
×
  • Створити...