Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

nemo100

Пользователи
  • Публікації

    12
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача nemo100

  1. Цікавить почути думки форумчан стосовно того, з чого краще починати ремонт - з санвузлів чи кімнат. Особисто я чув дві протилежні думки стосовно цього: 1. Краще починати з санвузлів, оскільки ремонт санвузлів є найбруднішим з усіх приміщень, і потім цей бруд буде розноситись по іншим приміщенням, тому краще, щоб вони були ще невідремонтованими. 2. Краще починати з кімнат, оскільки ремонт в кімнатах також передбачає бруд, і забруднені речі і інструменти потрібно буде мити в санвузлах, що може зіпсувати ремонт, і є також ризик побити плитку. Перший варіант зустрічається найчастіше, але другий мені здається більш логічним, тому цікаво було б почути думки інших, особливо тих, хто робив ремонт по одному з цих варіантів, і як воно було на практиці.
  2. Прийшов до висновку, що у ванни/туалету і решти квартири дві різні стелі) До речі, проміжок між цими стелями, судячи з усього, з'єднаний з вентиляцією, бо коли я його звільнив, на мене почало звідти дути)
  3. Всім дякую за відповідь! На днях розколупав проводку освітлення в спальні, і виявив, що в стелі проводка заходить в якийсь резиновий шланг. Якщо обережно похитати провід, який заходить в цей "шланг", то складається враження, що він бовтається доволі вільно. Цікаво, цей "шланг" йде прямо до люстри, і в ньому можна провести новий кабель до люстри, чи він тільки заходить на деяку відстань, а далі провід йде без нього, і чи горючий цей шланг, можливо хтось з таким стикався і проводив новий кабель через такий "шланг"?
  4. Всім дякую за відповідь! Цікаво, а з точки зору пожежної безпеки наскільки безпечно так забивати провід шматками газет і рукавами від фуфайки: це був просто пофігізм, чи вважалось, що доступу кисню там не буде, і навіть якщо провід загориться, то підтримуватись горіння не буде?
  5. Всім дякую за відповіді. Як виявилось, як мінімум проводка освітлення в туалет проходить в спеціальному каналі, який замазаний штукатуркою, але якщо частина провода, яка йде вертикально, просто замазана, то в горизонтальному каналі між плитою стіни і стелею окрім, власне, провода також є якась волосня схожа на паклю. Ніхто не підкаже, що це може бути і яке в нього може бути призначення? В інтернеті нічого не знайшов з цього приводу. (можливо треба було створити окрему тему чи запитати в темі "Вопросы по электрике, не требующие создания отдельных тем.", але оскільки це питання суміжне до поточної теми, вирішив запитати тут).
  6. Всім привіт! Знайшов на просторах Ютубу таке відео: Тут показується процес прокладення нової проводки в панельному будинку по старих каналах. Мені цікаво, чи можна щось подібне зробити в трьохкімнатній квартирі панельного будинку 96 серії, можливо хтось вже робив, і зможе поділитись досвідом. Судячи з того, що я знайшов в інтернеті, стара проводка освітлення йде не по каналах, а під стяжкою підлоги сусідів, і її ніяк не вдасться поміняти без залучення сусідів (які, звісно, не погодяться, щоб їм роздовбали підлогу🤣), але це я знайшов тільки на одному сайті, і не маю 100% впевненості, що ця інформація відповідає дійсності. Також я не знайшов інформації про те, як проходить проводка розеток. Ми би хотіли поміняти собі проводку з алюмінієвої на мідну, але при цьому мати свободу вибору стосовно того, чи робити натяжні стелі (до цього ми не планували їх робити), і декілька см штукатурки також не хотілося б робити. Всім заздалегідь дякую за допомогу!
  7. Все баллоны проданы, тему можно закрывать.
  8. Наверное можно, но я бы очень не хотел этим заниматся т.к. я никогда не имел дела с баллонами, и в связи с этим хотелось бы чтоб покупатель брал это на себя.
  9. Обнаружил на даче четыре просроченных пятилитровых пропановых баллона с пропаном. Если кто-то заинтересовался, могу продать их за 500грн (все вместе), цена договорная. Поскольку баллоны прострочены и содержат пропан (каждый баллон содержит разное кол-во), покупатель обязывается обеспечить их безопасную транспортировку после покупки. На баллонах установлены клапаны (не вентили). Г. Киев, Святошинский р-н.
  10. Чому збільшили охоронну зону, норми посилили, чи раніше там не зберігали хлор в танках?
  11. Всем привет. Обнаружил на даче четыре пятилитровых пропановых баллона, которые остались еще от предыдущих владельцев, точнее обнаружил их уже давно, но только сейчас решил разобратся с ними. В результате обнаружилось, что они с газом, а техобслуживание они должны были пройти еще во времена СССР. Что теперь со всем этим "добром" делать, даже не представляю. Думал попробовать продать их, но не уверен, насколько это безопасно (во время их транспортировки покупателем всякое может произойти) и законно. Никто не знает, как в таких случаях нужно поступать, чтоб было и безопасно, и законно? Заранее благодарен за ответ!
×
×
  • Створити...