Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

АкваСпецСервис

Пользователи
  • Публікації

    547
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача АкваСпецСервис

  1. це квартира чи будинок? Якщо квартира, то або негерметичність стояка або забита фанова труба. При зливіунітазу витягує вакуумом гідрозатвор із сифона і запах іде у приміщення. В будинку або почистити фанову трубу або поставити через трійник зворотній клапан типу "Грибочок" щоб він не давав вакууму витягувати воду із сифона. Чітким симптомом цієї ситуації є "хрюкання" сифона під час зливу води в унітазі.
  2. Фото фільтрів, які вже установлені? Вода з колодязя дуже часто має підвищену жорсткість. Хімічний аналіз дасть розуміння що потрібно для вирішення проблеми. з нього все починається.. приблизний алгоритм дій описано у статті: aquasps.stroimdom.com.ua/article/kak-zakazat-filtr-dlya-vody-2080.html перепрошую за російську мову - писав у 2013 році.
  3. Якщо це поліфосфатний фільтр, то така конструкція може бути. Щб не весь потік ішов через сіль, а відсотків 50. Для іншого типу очистки така "голова" фільра не підходить. - половина ітиме повз, відповідно, не очищатиметься.
  4. Монтажі минулих двох тижнів. Паралельно виконую також сервісні роботи для форумчан і не тільки. Підприємства повертаються до роботи і надходять замовлення також від них. Починати роботу слід з аналізу води. 067-337-03-03 Микола
  5. Збираємо на Оболоні зарядні станції на базі сонячних панелей. Акум 26 А/г Заряд - 2*50 ват По собівартості - 10 тис.грн Виконані в єдиному корпусі , зручному для транспортуваня. Але відвантажуємо лише тим, хто не може добувати електирику іншим способом. Тобто, там, де генератори довго не виживуть. Також шукаємо спонсорів, бо це не бізнес у даному випадку. І вже телефонували з погрозами деякі "бузнесУки", мовляв, наламуєте нам прибутки. Але у нас на даху сонячні панельки про які прибутки мова!? коли Країна під загрозою знищення, а там, в окопах і руїнах наші брати і побратими!
  6. Повернувся до Києва на "пмж" після 2,5 місяців волонтерства, бо далі "не вивожу". Ні фінансово, ні емоційно. Буду далі займатися фільтрами наскільки дозволить ситуація та фінансова спроможність клієнтів. 067-337-03-03 Перевагу віддаю комплексним замовленням для приватних будинків та невеликих виробництв.
  7. Привіт, форумчани.. Шукаю дрова для польових кухонь підопічних підрозділів. Де взяти чи купити в Києві? Раніше цим не перймався, бо жили у квартирі.
  8. Кудись подівалися усі фото з теми. Навіть ті, що залиті в галерею сайту stroimdom. Тема актуальна, я все ще працюю в галузі водопідготовки. Надсилайте запити у ПП, на ел. пошту(в профілі відкрита) або у вайбер 067-337-03-03
  9. в якому це районі Вишгорода і на якій глибині вода містить 18 мг/л заліза? і яка модель клапана з доступом через додаток?
  10. Треба бачити аналіз вашої води. Приблизно, 25-30 тис. грн з доставкою та монтажем
  11. В будинку чи в підвалі ніяк? Бо для нормального фільтра потрібен злив у дренаж на 300-400 літрів за раз і більшість систем, що змонтовані у приямках, власники рано чи пізно хочуть перенести через проблеми, що виникають в процесі експлуатації.
  12. Дуже бажано зробити свіжий хім. аналіз, бо 8 років, то то вже нівроку термін . 1) фільтр грубої очистки (можна сітчатий промивний) 2) пом"якшувач із хорошим запасом смоли на 62-75 л 3) для пиття зворотній осмос із помпою і мембраною на 100 галонів Є колеги у Харкові, котрих не соромно рекомендувати. можу в приват контакти надіслати вам, якщо бажаєте.
  13. Сольовий бак теж промийте при нагоді, бо там під фальшдном іноді каша збирається і від неї погіршується якість промивки.
  14. Новий дачний сезон ознаменувався черговим витком активності на форумі. У мене роботи вистачало і в січні і в лютому . Грошей, як завжди, бракувало, а роботи вистачало. тим паче, що в минулому році вирішили відремонтувати дідову хату, де пройшла значна частка мого дитинства. якби хто глянув на неї, то сказав би "розвалюй та будуй нову" . Але з ряду об"єктивних та суб"єктивних причин заходилися "латати стару свитину". Локдаун став каталізатором пошуку та покращення запасної бази "на випадок грандіозного шухєру". Бо на будівництово житла поблизу Києва заробити важкувато при всіх моїх здібностях та рекомендаціях. Колись створю окремий альбом під назвою "Було-Стало" але вже після того, як цей хорор під назвою "жити в ремонті" лишиться позаду. Хоча, ми там буваємо лише на вихідні та канікули. Війна з бур"янами, шкідниками, місцевими злодюжками, бродячими алконавтами, підгодівлею тварин, що дісталися у спадок від квартирантів та інше - достойні окремого роману А поки що - просто пару фоточок із об"єктів, котрі трапляються не так уже й часто і від того цінуються більше. Об"єкт - пивоварний цех "Дімкрафт" с. Гатне P.S. Хата жива поки двері рипають, (народна мудрість) Форум живий поки ми тут спілкуємося.
  15. Якщо виступає конденсат, то треба надягати. Якщо немає, то ок. Але придбати та начепити можна у будь-який момент. На балон 1354 - 2000 грн Якщо бюджет лімітований, то фольгована підкладка для теплої підлоги + армований скотч успішно виконують функцію термічного бар"єру і не допускають утворення конденсату на поверхні балона.
  16. Спочатку я випробував цей фільтр у себе вдома і тільки потім почав активно пропонувати клієнтам, бо різниця в смаку води буда відчутна. Мені він сподобався (смак) і тому з повною впевненістю і чистою совістю реалізую, встановлюю та обслуговую такі фільтри. Мушу зауважити, що в перший місяць експлуатації на посуді з нержавійки був білий матовий наліт від солей, згодом пройшов, бо вміст картриджа трохи розчинився, концентрація солей знизилася до 55-65 мг/л розчинених солей і залишалася стабільною аж до самої заміни мінералізуючого спеціального картриджа. Колись , пару років тому, мене запросили обслужити фільтр зворотнього осмосу у с. Білогородка. Так при діагностиці виявилося, що у фільтра були переплутані трубочки і люди пили концентрат після осмосу, нічого не підозрюючи. Власник фільтра в процесі сервісу казав, що купив його з дуже хорошою знижкою. Я мовчки переробив схему, отримав для них чисту воду і їм нічого не сказав щоб не робити зайвий стрес, бо минуле змінити вже не міг. ;)
  17. Якщо вміти, то не складно, але треба поморочитися. Хто виробник клапана і скільки йому років? 1) там має бути обмежувач протоку дренажу та сольовий інжектор У деяких виробників ці змінні деталі залежать від діаметру балона 2) Корпус кабінета якщо дістати старий балон - ідеальний сольовий бак 3) діаметр підводки 16 чи 20 мм металопласт - може бути замалий для якісної промивки більшого балона тому більше ніж 1054 ставити не раджу 4) купуйте балон разом із центральною трубою та нижнім розподілювачем (деякі постачальники не дають в комплекті) а від малого балона - не підійде. З приводу екранчика нічого не скажу, бо не розумію що то за конструкція і куди ви в якому положенні хочете його фіксувати.
  18. То по-вашому, виходить, що ми знаходимося у одній із філій пекла?
  19. @whoami Oб7-ЗЗ7-ОЗ-ОЗ пароль "строимдом" Ціни зможу озвучити після складання технічного завдання
  20. Добавлено через 45 секунд Добрий день. А на що схожий той запах ? Аналіз відносно хороший. Зараз є якісь фільтри? вони не жовтіють від заліза? бо може бути похибка (помилка) в аналізі.
  21. Добрий день Бронь. Сьогодні буде хтось на базі? Їхатиму в Юрівку, дорогою можу заскочити.
  22. 1) для будинку на 2 С/В "вилка" може бути 100 (малоімовірно) до 700-1300 $ все залежить від хімічного складу води. "Космічні" варіанти вище 2К$ не розглядаємо. 2) Можна до, можна після. в залежності на якій відстані труби від стін. Але клеїти плитку зручніше поки фільтрів немає, а прокладати труби поки немає плитки. Тобто обрали місце, заклали труби, провели оздоблювальні роботи, змонтували фільтрацію. Іноді монтують гнучкими шлангами тимчасово,потім переробляють трубами на постійну схему. 3) Експлуатація середньої системи очистки води при середньо-поганій воді обходиться від 3-х до 5-ти тис грн на рік з урахуванням солі для промивки та заміною матеріалу через 5 років.
×
×
  • Створити...