Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Tarasuk

Пользователи
  • Публікації

    41
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Tarasuk

  1. Подскажите пожалуйста - обязательно красить минеральную фасадную штукатурку???
  2. Стоит вопрос что выгоднее - заказать готовый раствор или купить по -отдельности и готовить самому. Один рабочий с подсобником, работы - 200кв.м.(на несколько недель). Какую известь выбрать, кто что посоветует(цена от 1 до 5грн) и какой песок, пропорции. Мой песок с котлована чуть с глинкой, подойдёт ли?
  3. Стою перед вибором матеріалу для криші(бітумка чи композитка). Остновне питання - далі планую встановлення сонячних батарей та колекторів нагріву води. Як це встановити на бітумку я уявляю, а от на композитку - слабо. Прошу поради спеців.
  4. УРААААА. Моє повідомлення зареєстрували. Київська обл. Подавав 07.2013. Сьогодні в базі ДАБКа знайшов зареєстрованим моє повідомлення. Що значить влада змінилася!!! Надіюсь і дальше робота держ органів буде організована для людей, а не для збагачення.
  5. Что в результате, выбор оправдался, трещин нет. Передо мной сейчас стоит аналогичный выбор.
  6. Продам еврорубероид Технониколь Унифлекс ЕПП 3,7мм. Клас бізнес, 270грн за рулон 10м. В наявності 9 рулонів.
  7. Хіба поверхня нерівна? Тревіра ж тянеться, мабуть? Зав'язуватись з нею чи ні? Планую її зі стіни спустити трохи (на 10см.) на плиту щоб стик стіна-плита заармувати також. Що думаєте, варто чи ні? Чи прилягання з-за нерівностей всерівно не получиться? Добавлено через 3 минуты Так що і Аквамат еластик і Ізопаст еластик(Флекс) до моїх пропитаних бітумом стін без додаткового очищення (думав може взяти круг шліфувальний алмазний для бетону і пройтись по периметру) одинаково критичні?
  8. Треба нанести полімерцементну гідроізоляцію. А на пропитаний бітумом її не можна наносити.
  9. Хто стикався, як найефективніше зняти бітум з монолітної стіни, який в неї частково пропитався? Можливо якісь насадки чи інше?
  10. При заливці стін закладав бентонітов шнур. В кутиках зроблю маленькі викружки клеєм для плитки і нанесу гідроізоляцію. Думаю цього достатньо. Добавлено через 1 минуту Я думав Ізопаст - аналог бітумної мастики, тобто основа -бітум, він же чорний, хіба не так?
  11. Кратери загладити та кутики згладити можна клеєм для плитки перед нанесенням Аквамата? Тревіра в моєму випадку не завадить, правильно?
  12. Може не мучитись та нанести Ізопаст (чи ізопаст еластик), або скомбінувати Аквамат еластик на світлі участки, а потім Ізопаст на темні? Як думаєте? Чи варто воно того?
  13. Як з'єднати жовту дренажну трубу Т-подібно (труба йде по периметру фундаменту, потім її два кінці треба з'єднати в один і вивести до колодця)
  14. Скинув ще пару фоток очищеної від рубероїду стіни
  15. Ще не докінця додер, поки фото 2-х стін частково обдертих. Решту стін додеру, скину пізніше. На фото видно чорні місця де битуму багато(практично суцільний шар). Також з"явилась нова проблема - вздутий бетон під рубероїдом, я так розумію з-за жари коли він скріплювався, а можливо що заливали з бетононасосу без вібрування. Коли зцарапую ці місця вздуття бетону, з"являються невеликі кратери(глибиною 0.5 - 1см). Їх добре видно на фото Що з ними робити, чим замазати, чи заштукатурити перед нанесенням гідроізоляції?
  16. Дату в повідомленні про початок буд. робіт не треба ставити. Мені прийшла офіційна відповідь що дата ставиться при зміні даних в повідомленні
  17. Хто скаже чи потрібен захист OSB в опалубці фундаменту для його подальшого використання на кришу? Якщо так то чим краще? В опалубці стін цоколя закрив OSB самим дешевим рубероідом РКП 250, в результаті бітум пропитав стіну, не можу віддерти його. Там де кусок OSB не був закритий рубероїдом - легко відійшов. Зараз буду заливати потолок і гадаю захищати OSB чи нічого йому не буде?
  18. Фото стін пропитаних бітумом із рубероіду після зняття опалубки. Питання, чи ляже аквамат пенетрат і чи буде з нього толк, чи брати бітумну мастику ізопаст еластик?
  19. (ссылка на изображение устарела)
  20. Andrey-Varshavka, скільки буде коштувати 100 куб. Аерок 500 щільності з пазами ширина 400мм з доставкою в Горенку + клей?
  21. А до Аквамату елестіку чим ЕППС краще приклеїти? Якщо Аквамат розвезти половиною порції еластомера(зробити півеластичну гідроізоляцію)? Мій прораб рекомендує зробити дренаж (дренажна труба в щебні та геотекстилі) навколо будинку. Вартість з роботою порядка 4тис грн. Чи потрібна вона при нанесенні Аквамата ззовні та пенетрата всередині? Вода піднімалась до рівня фундаменту лише при весняному таянні води після останнього мегаснігопаду, зазвичай вона 0.5-1м нижче рівня фундаменту.
  22. Як на рахунок Ізопаст Еластік, не краще Аквамата еластіка на стіни цоколя ззовні? Чим краще приклеїти ЕППС до нього? Якщо гідроізоляція буде армована поліестром, це зробити буде проблематично. Чи можливо обмежитись без армування поліестром, адже гідроізоляція буде еластична та й захищена ЕППС від грунту? В мене 1,2м цоколя по висоті під землею, ще 1.2м - над нею. Як краще нанести гідроізоляцію - повністю, чи комбіновано? Утеплювач буде по всій стіні, чим буду декорувати цоколь ззовні ще не вирішив. В стіні багато поперечних прутів арматури, якими скріплювалась опалубка. Вони після її зняття обріжуться в рівень з стіною.
  23. Наносить Аквамат-Эластик можно как из нутри так и снаружи стен цоколя? Я хочу их утеплить пенополистиролом, как он наносится в этом случае(очерёдность, пирог)?
×
×
  • Створити...