Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

snagmv

Пользователи
  • Публікації

    9
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача snagmv

  1. І ще одне питання для 2-х поверхової хати , 2 санвузла, перший поверх теплі підлоги , 2 батареї, що краще одноконтурний + косв.бойлер, чи можна просто бошовський котел з великим теплообмінником? Оцініть стан бойлера, хто розуміє?
  2. є, незнаю чи робоча. Купив бу котел, продавець бився в груди що все супер, пройшов рік , хотів монтувати котел, монтажник включив котел в холосту, замкнув якись датчик і сказав що турбіні капєц бо не запускається. я розібрав її, відокремив горілку і вона крутиться і подача на неї току йде.
  3. та смисл в тому, що мінеральною ватою я можу сам зробити і більше їй довіряю і це буде дешевше і 100% якісніше якщо це робити самому. А між стропилами і в зоні мауерлата легше заплатити гроші і надітись що піни 15 см плотністю 12 буде достатньо.
  4. Хотів поцікавитись у старожилів, а можливе використання двох технологій, наприклад на потолок минвату 250мм, а по бокам між стропилами 150-160мм ппу і зверху цього всього пароізоляцію.
  5. на форумі знайшов відгук, що Kan твердий і погано гнеться. А може бути що труба Krakow дійсно pex-a?
  6. Підкажіть яку з наступних труб найлегше монтувати і яку вибрати ціна якість?1.GIACOMINI PE-X Giacotherm 16х2 17гривень за метр 2.Kan PE-RT Blue Floor 14грив 3.KRAKOW PEX-A / EVOH ПОЛЬША 11 4.Carrera PE-RT. EVOH 16х2.0 11 5.HERZ PE-RT 14 . Я схиляюсь до перших двох, але продавець грузить на Krakow (певно там маржа більша), аргументує що акційна ціна у Польші...
  7. Доброго дня. Порадьте хорошу бюджетну трубу до 15 гривень за м., для теплої підлоги +-100 кв.м. .З прочитаного вище, знайшов лише відгуки за Varlom PE -RT. І наскільки зрозумів що PEX-A до 15гривень, в апріорі не може бути... Установщик пропонує Wavin Ekoplastik PEX-a по 13 гривень...
×
×
  • Створити...