Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

serviks

Пользователи
  • Публікації

    537
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача serviks

  1. Ну от, Ви прийшли і все зіпсували, а такий гарний заголовок був))
  2. Погані сестри www.imdb.com/title/tt15469618/ Подивився 4 серії, справляє дуже і дуже гарне враження
  3. Юний Шелдон www.imdb.com/title/tt6226232/ Дуже приємний серіал з чудовими пересонажами
  4. Україньке солідне видання "Дзеркало тижня" до війни постійно використовувало "в Донбасі", хтось там був дуже принциповий в цьому питанні. Після початку війни, здається, пишуть правильно.
  5. До діда з бункера, до кого ж ще це бидло може звертатись?
  6. A Very English Scandal/Чрезвычайно английский скандал/ 2018 Непоганий британський міні-серіал. www.imdb.com/title/tt6938856/
  7. Ordeal by Innocence/Испытание невиновностью чудовий міні-серіал по роману Агати Крісті www.imdb.com/title/tt6118426/
  8. Лётчик-космонавт Александр Лазуткин в интервью радиостанции «Эхо Москвы» заявил: «А что касается вопроса „были ли американцы на Луне“ скажу следующее: — „Для меня этот вопрос не существует. Американцы были на Луне“. То, что происходит в нашем обществе или американском по этому вопросу, это вопрос прежде всего социальный. Видно, что многим эта тема интересна, и на этом играют средства массовой информации. Конечно, не могу не согласиться, что это ещё и результат снижения образованности нашего общества»
  9. Звучить все логічно, але чути це від того хто називає речовину із Росії найкращою вакциною у світі... не додає якось переконливості... Я Вам більше довіряю) Доречі, персонаж голова громадської організації яку хто завгодно може зареєструвати і назвати, наприклад "Головний епідеміолог світу".
  10. Не зовсім - це розповсюдження інформації з метою формування необхідної суспільної думки. В даному випадку "спеціаліст" хвалить російську "вакцину" формуючи позитивне ставлення до країни-агресора.
  11. Цей персонаж піарник російської псевдовакцини з сумнівною медичною освітою. Просто жах скільки таких персонажів в Україні розповсюджують російську пропаганду.
  12. Ще пані плутає віруси та бактерії і, взагалі, складається таке враження, що окрім російських вчених для неї немає авторитетів, ну, може ще кубинських. Те що пані каже "в Росії та на Україні "- це взагалі, дрібниці для вірусолога інституту НАН України. Щодо того що вона вірусолог інституту мікробіології та вірусології НАН України, то тут взагалі нема чому дивуватися, бо у нас і Янукович президентом був, а Зеленський зараз президент, чим вона гірша?
  13. Щось слабо розпилюють, якийсь ефект слабкий)) Треба попросити хай інтенсивніше розпилюють, бо щось малувато антивакцинаторної "дічі", якось оригінальності не вистачає, все одне й те саме))
  14. Хто і кого відключить? Основний обсяг виробництва електроенергії по ЗТ це юридичні особи. Найбільша генерація, якщо не помиляюсь, у Ахметова і найбільша кількість розподільчих компаній у його власності. Всі інші розподільчі компанії переважно у приватній власності. Не впевнений, що держава буде тиснути на їх власників заради копійчаної економії (відключення домогосподарств фізичних осіб).
  15. «Гуща событий» (The Thick of It) - чудовий британський комедійний серіал про британських чиновників. Дивився в перекладі, здається, ozz.tv російською з величезною кількістю ненормативної лексики, яка (ця лексика) дуже добре сприймалась у цьому серіалі))
  16. Добрий день! Хотіли би замовити двері UO1 990×2090, колір RR29 Відправляв ПП, але не впевниний, що воно дійшло у звязку зі змінами "движку" форума
  17. Це нерафінований коричневий, а рафінований не відрізняється від виготовленого з цукрових буряків. Зараз ціну на нього не знаю, але, дійсно, був час коли він був дешевшим ніж буряковий і це стало однією з причин закриття багатьох українських цукрових заводів, бо дешевше було завозити ніж виробляти.
  18. Спробуйте "Пшеничне" або Преміум, бо "Хмільне" та "Лагер" взагалі не дуже схоже на класичне пиво.
  19. Behind Her Eyes /В її очах/2021 р. www.imdb.com/title/tt9698442/ Британський психологічний тріллер з елементами містики. Я, особисто, був трохи скептично налаштований щодо цього мінісеріалу, бо не великий фанат "містичних трилерів", але з другої серії мені було вже важко відірватись від екрану. Інтригуючий сюжет, прекрасні актори і досить несподівана розв'язка.
  20. Постановка/Staged www.imdb.com/title/tt12369754/ Очень неплохой комедийный сериал с Дэвидом Теннантом, Майклом Шином. О актерах, вынужденных работать удаленно из-за эпидемии коронавируса. Серии очень короткие (15 минут), так что долго ждать шуток не придётся)
  21. Просто є вдалі приклади, такі як Польща, яка теж підтримувала "лінію колективного Заходу". Де зараз Польща, а де Україна?
  22. Нарешті прийшла черга санвузла на другому поверсі (всі попередні роботи роботи по першому поверху виконав Сергій зі своєю командою ще у 2015/16 роках) Знову хочу подякувати Сергію за чудово виконану роботу, допомогу у виборі та придбанні сантехніки за приємними цінами. Все, як завжди, чітко оперативно і професійно!
  23. Дякую, дійсно, суттєве зауваження, пропустив. Зараз виправлю і доповню - 353,00 за мВт виходить 0,35 грн. за кВт www.nerc.gov.ua/?id=57536
  24. Підприємства сплачують тариф на передачу Укренерго 353,00 грн. за мВт ., ще є тариф на розподілення який сплачується обленерго в залежності від класу напруги, ну і плюс сам тариф на електроенергію. 1,68 - була б шикарною ціною для підприємств за підсумками грудня, враховуючи те, що нічного тарифу по такій схемі як для населення для підприємств не існує, він вже включений в цю цифру. Якщо ринок повноцінно запрацює, то нічний тариф відмінять, точніше він буде вираховуватись не просто як - 50%, а в залежності від поточної ситуації на ринку, як, втім і інші години доби, або в залежності від того як споживач домовиться з постачальником. Проте якщо подивитись на весь цирк, що відбувається зараз, то дуже сумнівно, що щось запрацює, бо притомні пояснення чому саме такі ціни встановлені відсутні. Скоріш за все, як зазначали деякі дописувачі, це буде лише приводом для купівлі у козломордих дешевої електроенергію "для захисту незаможних громадян". Те саме відбувається з ринком природного газу.
×
×
  • Створити...