Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

koin

Пользователи
  • Публікації

    48
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача koin

  1. Обклеїли ти місця, які не були обклеїні виробником чи додатково обклеїли всю тильну поверхню? Який результат після додаткового обклеювання?
  2. Який виробник? Яка товщина сталі? Виглядає краще ніж накладна зі штучного каменю або якогось подібного матеріалу.
  3. А взагалі можливо якимось чином зміцнити напівсуху стяжку? У сусідній темі академік пише про те, що напівсуха стяжка - це найгірше із усього, що можна зробити з підлогою та марно витрачені кошти. Навіть відео про це зняв.
  4. Тоді я чогось не розумію. Як приклеїти SPC ламінат та підложку під нього на стяжку? Клеїти підолжку на стяжку, а потім на підложку клеїти SPC ламінат?
  5. І що з того Може ці шви тільки у вас та у відео на ютубі розходяться 🤷‍♂️
  6. Трохи не по темі, а хіба можна на напівсуху стяжку заливати самовирівнюючу суміш?
  7. У мене питання про земельну ділянку. А чому вирішили вибрати в цьому районі? А не, наприклад, на Русанівських садах - і в межах міста, і до цивілізації ближче (якщо розглядати Садова 1, 2, 3), і водойма поряд.
  8. Може, я чогось не розумію, але як можна зробити деформаційні шви на всю глибину стяжки з підігрівом, не пошкодивши труби теплої підлоги? 🍿🍿🍿 Пожалійте читачів, пушо від цієї "інженерної" писанини можна зламати очі 🙈
  9. Відкритий, коли стик між ламінатом і плиткою - герметик
  10. Може, але буде виглядати як... (промовчу що) Те ж саме і з порожком. Краще відкритий стик в один рівень
  11. А хтось може підказати по матеріалу бака. Який краще: нержавіюча сталь, титанокобальтова (титанокварцева) емаль? Чув таке, що нержавійка по зварювальним швам тече.
  12. Так, у порівнянні з іншими дорогувато, але пишуть, що виробник - Болгарія. Тому я і подумав, можливо якість перекриває ціну. Дякую! Є з чого вибрати, а головне підходять розміри. Але я взагалі не чув про цих китайських виробників, крім Zanussi (але і він виробляється зараз у Китаї).
  13. Можливо у когось є досвід використання або якась інформація щодо бойлеру Tesy? Цікавить саме цей, через обмежені розміри сантехнічної шафи: висота до 105 см і глибина до 31 см. Тому вібір пав на цю модель: TESY GCR 802724D E31 EC Можливо, підкажете інші бойлери, які вписуються у ці розміри, бо я не знайшов.
  14. На цей акриловий герметик потім можна наносити 2-компонентний поліуретановий лак чи тільки акриловий лак?
  15. Посилання є? Бо, нажаль, спростували інформацію.
  16. Прошелся поиском, не нашел. Подскажите, пожалуйста, какой стеклохолст (производитель, плотность) и клей (готовый или сухая смесь) лучше использовать для стен под покраску?
  17. А почему этот не любимый? (себе присматриваю такой SPC ламинат)
×
×
  • Створити...