Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

LadyLunarCat

Пользователи
  • Публікації

    6
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача LadyLunarCat

  1. Вибачте якщо я тупа, але у мене схожі питання можливо тупі)). 1. Чи можна зробити геодезію не маючи землі на руках? Є місцевість де хочу придбати землю, але там поруч водойма. Але багато людей побудувалося вже. не знаю прям 2. Чи можна купити землю обнести забором із широкими воротами, обсадити периметр деревами , побудувати дерев"янний вагончик типу дачі. А потім через ряд років почати будівництво? Не буде ото все заважати? Із чого краще у полі будувати забор? Планую із профнастилу металевий бо там часто поле горить. просто думаю купити землі щоб було під будівництво але якщо плюну та знайду вже готовий дім то із того участка зробити дачку. 3. Щоб зробити дачку із нуля комфортний вагончик треба септик та вода. То робити це під майбутній проєкт дому чи від дачку а потім перероблювати?
  2. не читала коментську сантабарбару бо невкурюю зміст та жаргон. Але кому цікаво то я із батьками ніразу не хворіли ковідом, привилися Модерною 1 раз , 31 числа буде 2 доза. Батьки 60+ перенесли дуже легко трохи слабкість пару днів була та рука боліла. А от мені було зле, слабкість, без темпеаратури але рука сіпалася боліла. Потім у туалет по маленькому дуже часто ходила, спала багато, потім відчула почки довго відчувала. (Нічим не хворію хронічним 35 років ) Але теж пережила це. 1. Продовжуємо носити маски медичні, використовуємо їх 1-2 рази. Я ношу 2 маски одночасно. 2. У приміщеннях та де багато людей носимо щитки, або окуляри великі додатково. 3. Одяг спиртом трохи та не тріпаєм ним по хаті а обережно змінюєм на домашній та перемо часто. 3. Усі продукти обробляємо спиртом(замовляємо чистий 5 дитровий пак раз на пів року) або милом бактерицидним або кип"ятком. Усі упаковки спиртом. притому що я отримую багато посилок із Європи поштових. та багато де буваємо. Робили до вакцинації тести немає антитіл тобто навіть ніякою формою ковіду непомітною не хворіли. Отже наша метода захисту працює, тобто раджу усім навіть вакцинованим. Якщо вам реально не пофіг хворіти чи ні. Брат із дружиною (40 +) вкололися весною астразенекою. Хворіли 3 дні із температурою , хоча вони були пеерхворівші у легкій формі. Другу дозу навіть не відчули. Колишній хлопець на роботі ковід підхоплював три рази, кожен наступний відчував все менше, але є тепер певні проблеми зі здоров"ям легені, нирки. печінка та інше казав. На рахунок інтелекту не можу судити об"єктивно... у нього і до ковіду цей рівень був не дуже ггг
  3. 14 років назад приїздив до мене у гості хлопець із Пітеру, він не бідував у себе. Так от, пішов він на закупи купив сік ковбасу хліб та червону ікру. Поїв там сам, зустрілися зайшла дивлюся сік хімічний, ковбаса типу краківської соєва дешева... кажу йому що він гівна накупив, а він мені каже що таких якісних продуктів нікол не їв і у дорогу коли їхав набрав кучу харчів каже друзям привезе... Із тих пір я знаю що у Россії продукти не якісні... А так то до посту перечитала перелякалася і так не знайшла , як якісний цукор від неякісного відрізнити, та із чого роблять неякісний??
  4. Ферма лам/альпак, шерсть и прогулки по местности. Геморно но бизнес для семьи или если есть участок каменистый где ничего не вырастить то это вообще оптимальный вариант применения. Но почитав ваши "идеи" я понимаю что это дофига работать надо и никто не захочет)) Ламы выгоднее и рентабельнее овечек, более живучи и куча преимуществ. Во время всяких карантинов туры с ламами по дикой местности вообще идеально для семьи с детьми. В Европе давно таким занимаются. Еще как вариант фермерства это засадить большой участок смородиной, она менее прихотлива чем малина или голубика, а межрядья засадить мятой сорта мароканская (устойчива к засухе морозам и популярна для многих блюд и в заведениях) Смородиной мало кто занимается а зря, хороший сорт с куста приносит огого. А уход это только рыхление почвы. обработка от тли сбор и обрезка. Размножается очень быстро черенками в воду потом в землю. Вложения при наличии земли - минимальные. Если как семейный бизнес то можно делать вино и варенье и продавать на всяких крафтовых ярмарках инет ярмарках и форумах органичного питания и фестивалях народных. Но это мои размышления, это вам не нефтью торговать или арендой земли заниматься. Это реально пахать надо. Но те кто занимаются подобным хорошо себя чувствуют в плане финансов при должной продуманости и креативном подходе.
  5. Не уверена что по теме но 2 вопроса. Вы бы купили землю под застройку которая граничит с церковью, какие неудобства могут быть(я не верующая)? И второй вопрос, опытные люди или профи строители, подскажите мне новичку в этом деле во сколько выльется постройка 2 этажного дома на 150+ квадратов по времени и деньгам если округлять в большую сторону примерно. Надо знать на что ориентироваться. Все еще раздумываю стоит ли или все таки купить готовое но не удобное чужое или вообще квартиру но в Киеве, а не пригороде... Вообще реально нанимать строительные фирмы которые под ключ работают большие, или они сильно задирают цены?
  6. Здравствуйте я Ирина, хочу построить дом, без понятия с чего начинать. Участок присмотрела, бюджет оценила, даже примерный проект присмотрела. На этом все заканчивается и начинается дикий ужас. Но глаза бояться а руки делают. Ищу тут советов. Советовать покупать готовое или квартиру не надо...
×
×
  • Створити...