Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

NadinLs

Пользователи
  • Публікації

    5
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача NadinLs

  1. Ага, через 3 місяці після покупки ЦНАП (а не нотаріус) вирішив на мене зареєструвати будинок На вулиці 2021 рік, МВС вже років зо 5 не реєструє місце проживання... Добавлено через 12 минут стандартно: паспорт, довідку про минулу реєстрацію (одночасно знімалась з минулого місця реєстрацї), витяг з держ реєстру речових прав на нерухоме майно, договір купівлі-продажу будинку та згоду іпотекодержателя. Заяву реєстратор сам роздрукував, навіть заповнювати нічого не довелось, тільки підпис поставити. Заплатила лише адмін. збір 13 грн 60 коп. Ніхто ні в чому не гальмував, в субботу подала документи, в понеділок вже забрала свою довідку про реєстрацію, так як в мене паспорт у формі ід-картки. Запис про реєстрацю стандартний: м. Київ, Святошинський р-н, вул. ......., будинок ..... (приватний будинок). Я сама не очікувала, як згадаю, що було раніше з цими прописками - цілий день треба було витратити та пообивати пороги, платити за якісь незрозумілі бланки, паспорт забирати через 2 тижні Зараз зовсім все інакше, і не можу не тішитись цьому. Єдине - я так розумію, що у витязі з держ. реєстру речових прав в графі "об'єкт житлової нерухомості" обов'язково має стояти позначка "так", і про це багато хто тут, на форумі, про це писав
  2. Вчора мене зареєстрували в садовому будинку без його переведення в житловий та без зміни цільового призначення землі. А нащо ця зайва волокіта? Святошинський район, СТ "Берковець". Навіть ні з ким сперечатись в Святошинському ЦНАПі не довелось, все швидко і без зайвих питань, невже ми справді виходимо із совку... Можна спробувати також через "Дію" зареєструвати місце проживання, але для мене цей варіант був виключений, оскільки майно в іпотеці.
  3. Наскільки я правильно розумію, воно то є, але звісно, генерація менше набагато, ніж влітку. Навіть з резервом у вигляді генератора неможливо?
  4. Вітаю! Підкажіть, будь ласка, чи здатні сонячні панелі і сонячний колектор для опалення повністю замінити електропостачання? Справа в тому, що купили будинок на території садового товариства, але територіально це м. Київ. Електрик від СТ сказав, що в трансформаторі немає для нас кіловат. Звернулись напряму в ДТЕК, відповідно до законодавства, підключення будинку в СТ здійснюється згідно тарифів на нестандартне підключення (що вже саме по собі дорого), а голова СТ заявив, що якщо будемо напряму від ДТЕКу проводити - треба в СТ заплатити по 2500 грн за кіловат (мовляв, вони в свій час поставили опори і т.д.), та ще й не хоче давати нам погодження, а без погодження ДТЕК навіть не приймає заяву до розгляду. Всерйоз задумалась про альтернативну енергію, щоб послати їх всіх в місце, звідки вони в свій час народились. По будинку: цегляний, житлова площа 58м2, є ще мансардний другий поверх, але поки використовувати його не плануємо. Будинок не утеплений. Завчасно дякую за поради.
×
×
  • Створити...