Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Arturteplo

Пользователи
  • Публікації

    3
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Arturteplo

  1. так, вже придбав купер хантер. Ще не можу поділитись враженнями від експлуатації, але тести показали що установка зібрана добре, працює тихо і без вібрацій Поки із виявлених проблем, це шум потоку повітря через не вірно підібрані повітроводи та значну кількість "колін" на виході з установки сама ж установка як на мене досить не погано себе показала
  2. Є на прицілі установка ВУЭ 180 П5(Б) EC та Cooper&Hunter CH-HRV3K2 По вентсу приваблюють навороти з управлінням (автоматика А21), але перестороги виклакають якість збірки, шум, надійна експлуатація з часом По куперу нижча ціна і наче як краща якість і нижчий рівень шуму Хто може озвучити з власного досвіду плюси мінуси по згаданим зразкам?
  3. Вітаю спільното! Прошу поради, маю бажання зробити в квартирі приточно-витяжну вентиляцію з рекуперацією. Що відомо: - площа 50 м2 - приток в спальню і гостьову зону - витяжка з кухні і санвузла - є окремо витяжка з санвузла і з варочної поверхні у вентканал природньої системи - повітрообмін 180-200 м3/годину Необхідні функції : - рекуператор з передачею вологи - тижневе програмування графіку роботи системи вентиляції - низький рівень шуму (установка буде на приєднаній лоджиї близько до спальні) Потрібна допомога в таких питаннях: - на базі якої бюджетної установки варто будувати систему? (придивився Cooper&Hunter CH-HRV3K2, може щось у ВЕНТС порадите?) - чи потрібно заморочуватись з синхронізацією роботи витяжного вентилятора кухонної витяжки, витяжного вентилятора в сан.вузлі та ПВУ? - на скільки критичною є необхідність установки переднагріву перед установкою?до якої температури вона зможе коректно працювати без переднагріву? - що скажете про пластикові плоскі повітроводи в експлуатації?
×
×
  • Створити...