MOLLI Опубліковано: 30 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2012 Добрый день, уважаемые форумчане. Тут человек продает такую ткань, но продает весь рулон. Резать не хочет. А мне - столько точно не нужно. Ширина 1,03м. Длина - 17м. Цена за 1м2 - 150 грн. Толщина - 4мм. Я хочу забрать из рулона 7м погонных. Остается 10м. Предлагаю присоединиться к деребану . Глядишь, общими усилиями все и выкупим. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
genas45 Опубліковано: 30 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2012 Добрый день, уважаемые форумчане. Тут человек продает такую ткань, но продает весь рулон. Резать не хочет. А мне - столько точно не нужно. Ширина 1,03м. Длина - 17м. Цена за 1м2 - 150 грн. Толщина - 4мм. Я хочу забрать из рулона 7м погонных. Остается 10м. Предлагаю присоединиться к деребану . Глядишь, общими усилиями все и выкупим. А нужна ли Вам асбестовая ткань в доме, ведь она очень вредная для здоровья? Может лучше найдите заменитель? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MOLLI Опубліковано: 30 вересня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2012 В дом - нет. В котельную - не помешает. А в доме - зачем она? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз