kopchi Опубліковано: 30 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2012 Продам кирпич красный рядовой М-100. Пролежал на улице под брезентом 1 год. Примерно 400 шт.(точно не пересчитывал) Цена 40 коп. шт. Бориспольский р-н. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
t-bird Опубліковано: 30 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2012 прошу бронь до появи фото і уточнення місцезнаходження. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Р Опубліковано: 30 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2012 Продам кирпич красный рядовой М-100. Пролежал на улице под брезентом 1 год. Примерно 400 шт.(точно не пересчитывал) Цена 40 коп. шт. Бориспольский р-н. второй на очереди Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kom-servise Опубліковано: 30 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2012 третий,готов хоть сегодня Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kopchi Опубліковано: 30 жовтня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2012 Сегодня сфотографирую. Завтра выложу фото. Находится с. Мартусовка Бориспольский р-н. Если забирать то в будний после 18,00 выходной любое время. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yaska Опубліковано: 30 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2012 Я тоже в очереди, только свисните и мы через 15 мин. у Вас. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
t-bird Опубліковано: 30 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2012 я пас, далекувато Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kom-servise Опубліковано: 30 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2012 прошу бронь до появи фото і уточнення місцезнаходження. О!!! я уже второй!!! Я могу и через 5 мин. быть у Вас,есле перед мной откажутся Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kopchi Опубліковано: 1 листопада 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 1 листопада 2012 Кирпич уехал к новому хозяину Саше kom-servise, все как то очень оперативно и быстро срослось поэтому Александр Р не держите зла. Тему можно закрывать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз