Валерий Валентинович Опубліковано: 8 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2012 dewas, земляк - это старый баян.:D #1063, потом #4257 и #11841 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Darkdwarf Опубліковано: 8 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2012 dewas, земляк - это старый баян.:D #1063, потом #4257 и #11841 Валентиныч, это даже не боян!!! Это Олд скул)))))))))) бородатая такая)))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Stroim DOM Опубліковано: 8 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2012 Субботние фокусы.. Добавлено через 4 минуты 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерий Валентинович Опубліковано: 8 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2012 Субботние фокусы.. Плагиат? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Stroim DOM Опубліковано: 8 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2012 А это ни один и тот же фокусник? ) У моего, как-то ловчее получается что ли.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерий Валентинович Опубліковано: 8 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2012 У моего, как-то ловчее получается что ли.. Зато у моего ролик на 4сек длиннее. Мне тоже советовали бить по руках металлической линейкой. Попробую, может быть и своего отдрессирую. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Darkdwarf Опубліковано: 8 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2012 Валентиныч - на 4 секунды - дольше))))) а длиннее - это на 4 см)))))))):drinks::beer::drinks: 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерий Валентинович Опубліковано: 8 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2012 Darkdwarf, мы с ним не настолько близки. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 8 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2012 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanykrimea Опубліковано: 9 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2012 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав69 Опубліковано: 9 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2012 Жена в задумчивости стучит по арбузу. Я, задушенным шепотом: "Кто там? . . " Кто ж знал, что она не слышала как я подошёл?:D (с) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
prostokiev Опубліковано: 9 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2012 26 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерий Валентинович Опубліковано: 9 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2012 Вадим, извините за задержку оплаты, я в запое, реально выйду к понедельнику. Заказ подтверждаю. Ещё раз извините. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Корнил Опубліковано: 9 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2012 10 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 9 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2012 Корнил, ща Вас обвинят в дурном чувстве юмора) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanykrimea Опубліковано: 9 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2012 день не задался Мрачновато. [spoiler=Компенсируем:] 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 9 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2012 ну-ну :D 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерий Валентинович Опубліковано: 9 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2012 В посольстве на оформлении визы: - Наркотики употребляете? - Я законопослушный гражданин! - Так и запишем: «В зависимости от страны пребывания…» Если не ошибаюсь, то такое есть в Киеве на улице Маршала Конева. 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanykrimea Опубліковано: 9 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2012 ну-ну Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Корнил Опубліковано: 9 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2012 Корнил, ща Вас обвинят в дурном чувстве юмора) Ладно...тогда проверенная котейная тема 10 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanykrimea Опубліковано: 9 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2012 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 9 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2012 сябака клевая) Добавлено через 2 минуты помните мою точилку? ловите флешку теперь))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
prostokiev Опубліковано: 9 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2012 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 9 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2012 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Корнил Опубліковано: 9 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2012 (змінено) www.stroimdom.com.ua/forum/showpost.php?p=1931841&postcount=324 Змінено 9 грудня 2012 користувачем Корнил ...это конец, Света 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз