Zuravlik Опубліковано: 30 січня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 січня 2013 Обожаю старые елочные игрушки!!просто млею В детстве, когда я сидела одна на дермантиновом в диване в комнате с елкой, они оживали и становились героями моих фантастических историй...БОльшая часть безвозвратно утеряна , а это часть моей "коллекции", вовремя вырванной;) из лапок племянников и их деток .Совсем немножко добавилось с мужем. [/img] [/img] [/img] 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
EvitaVita Опубліковано: 30 січня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 січня 2013 Какие классные!!! Спасибо вам за фоточки! Я некоторые игрушки (первые три фото) и не видела никогда. В этом году мы забрали свои из родительского дома, тоже чудом уцелевшие. Как же я рада была их видеть. Такое яркое напоминание о детстве! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Zuravlik Опубліковано: 31 січня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 31 січня 2013 EvitaVita Я рада, что вызвала приятные воспоминания! Вот ещ несколько:[/img] [/img] Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Wasabi Опубліковано: 31 січня 2013 Поділитись Опубліковано: 31 січня 2013 В детстве, когда я сидела одна на дермантиновом в диване в комнате с елкой, они оживали и становились героями моих фантастических историй... Скажите честно, вы конфеты с ромом, ликером или коньяком, до или во время чудесного оживления, ели? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Zuravlik Опубліковано: 31 січня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 31 січня 2013 ;) Ну конечно-ДО!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Zuravlik Опубліковано: 31 січня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 31 січня 2013 Вот такая красота есть, нужно подреставрировать [/img] Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
EvitaVita Опубліковано: 2 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 2 лютого 2013 Wasabi мне нравится с его тонким чувством юмора, особенно его реплики в теме "По волнам алкопамяти")). Zuravlik, классные игрушки, и опять же, я таких не видела "раритетных". Спасибо Вам!) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Zuravlik Опубліковано: 3 лютого 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2013 EvitaVita,-Да ладно, спасибо, что зашел и посмотрел А для Вас еще парочку добавлю,и не очень старых, но любимых! Юбилейная начала нового века(или конца старого;)?) [/img] [/img] Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр 86 Опубліковано: 17 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2017 Добрый вечер?Есть штук 30. Фото скину позже в личную Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр 86 Опубліковано: 17 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2017 Если интересно, звоните 097 319 60 14 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Поліна Літвінко Опубліковано: В п'ятницю в 10:40 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 10:40 я любила теж зберігати новорічні іграшки як реліквію, щоб кожного року розвішувати їх з сестрою та братом, це був чарівний момент, ми навіть бажання загадували разом, як новорічна традиція Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз